DUNAVSKA ČORBA Neodoljiva i drugačija, krepi organizam u trenu

Ivana Pavlović

12:00

Sezonski recepti 0

Dodajte prilog po želji i uživajte u ručku koji će obožavati cela porodica.

dunavska čorba
Shutterstock

Potrebno je:

  • 1,5 kg očišćenih nekoliko vrsta ribe (šaran, bela riba, štuka, smuđ)
  • 500 g crnog luka
  • 1 kašika mešavine suvog začina
  • 1 kašičica soli
  • 1 kašika slatke mlevene paprike
  • 1 kašika ljute mlevene paprike

Priprema:
Crni luk sitno iseckajte, stavite u šerpu, dodajte litar vode, suvi začin i kuvajte oko pola sata uz dolivanje vode kada ispari. Tada dodajte papriku, još vode i kuvajte čorbu 20 minuta. Dodajte ribu, sipajte vode malo više nego što želite da bude čorbe i kuvajte 20 minuta da se riba skuva.

Možda vas zanima:

Komentari (0)

Loading