BUREK SA SIROM Sočan i drugačiji, sa hrskavim korama i sočnim nadevom
Služite uz jogurt ili kiselo mleko.

Potrebno je:
Možda vas zanima:

BUREK SA SIROM Od gotovih kora i slasnog nadeva, zaboravićete na pekaru
Najbolje služite uz jogurt i kiselo mleko.

BUREK SA SIROM Hrskavih kora i sočnog nadeva, najbolje služite uz jogurt
Još bolji od kupovnog, pravićete stalno.

BUREK SA SIROM Savršen doručak koji nestane sa stola odmah, za one izbirljive
Sočan burek držaće vas dugo sitim, a pomera granice dobrog ukusa.

BUREK SA SIROM OD GOTOVIH KORA Bolji nego onaj kupovni, a ne dosadi ni posle 1000 puta
Sočan i preukusan, uzećete parče više.
- 550 g kora za burek
- 200 ml ulja
- 150 ml vode
- 1 puna kašičica soli
- 1,5 kašičica praška za pecivo
- 1,5 kašika brašna
- 350 g kravljeg sira
- 150 g kisele pavlake
Priprema:
Rernu zagrejte na 200 stepeni. Pleh nauljite. U jednoj posudi pomešajte vodu, ulje,so, brašno i prašak za pecivo. Zatim izmrvite kravlji sir viljuškom pa pomešajte sa kiselom pavlakom. U pleh stavite 2 kore, da rubovi vire van tepsije. Poprskajte mešavinom ulja pa zgužvajte 3 kore jednu do druge. Nanesite polovinu fila pa opet stavite kore. Zatim pospite mešavinom ulja pa nanesite ostatak fila. Pecite burek sve dok ne porumeni.

POSNA PICA SA TUNJEVINOM Slasna i sočna, idealna za lepo veče sa prijateljima
Svaki zalogaj je raj za nepca.

NEODOLJIVE FRITULE Sočne i mekane kao pamuk, za savršen vikend
Pospite šećerom u prahu i uživajte.

SKUŠA NA MORNARSKI NAČIN Aromatično jelo pogodno za sve svečane prilike
U savršenom spoju različitih ukusa, pravićete stalno.

POSNE LAZANJE SA PEČURKAMA Specijalitet koji se pamti, po receptu bez mane
Slasne i ukusne, nema ko vam neće tražiti recept.

SOČNA PROJA ZA SAVRŠEN VIKEND Po receptu pevačice Vesne Đogani , biće nikad ukusnija
Pevačica Vesna Đogani veliki je ljubitelj italijanskih, ali i domaćih jela. Iako tvrdi da je njen suprug Đole pravi majstor u kuhinji, svi koji su probali ovu proju tvrde da nema bolje. Ako je sudeći po Vesninoj liniji, rekli bismo i da ne goji.
Komentari (0)