NAJBOLJA MARINADA ZA MESO Biće mekano i sočno, po savetu iskusnih domaćica

Ivana Pavlović

11:00

Sezonski recepti 0

Primenite jednostavan trik koji provereno radi.

mleveno meso
Shutterstock

Marinada

Pomešajte rendani luk i jabuku. Zatim sipajte maslinovo ulje. Potom marinirajte meso pa ostavite preko noći u frižideru. 

@moja.trpeza Rapsodija od tune i krastavca Sastojci: 1 krastavac Konzerva tunjevine 1 paradajz Pola avokada 1 kuvano jaje 1 crveni luk 1 kašika majoneza 1 kašika ajvara Priprema: 1. Krastavac prepolovite i izdubite unutrašnji deo, praveći "brodić". Izdubljeni deo iseckajte na kockice. 2. Iseckajte crveni luk, paradajz i avokado. 3. U većoj posudi, pomešajte sve sastojke: tunjevinu, iseckani krastavac, luk, paradajz, avokado, kuvano jaje ( promešajte ga i izgnječite viljuškom). 4. Dodajte majonez i ajvar, dobro promešajte. 5. Punite krastavac sa filom i isecite na kriške. Po želji, pospite peršunom. Uživajte u ukusnoj i osvežavajućoj salati! #trpeza #mojatrpeza #fypシ゚ #fyp #foryoupage #goviral ♬ original sound - Moja Trpeza

Možda vas zanima:

Komentari (0)

Loading