TAJNI SASTOJAK ZA NAJBOLJE KROFNE Biće vazdušaste i mekane, a trik je u ovome

Ivana Pavlović

14:00

Sezonski recepti 0

Fenomenalan slatkiš, za prave sladokusce.

domaće krofne
Shutterstock

Dodajte i prašak za pecivo

Uz kvasac dodajte i pola kesice praška za pecivo. Izbećićete da se pojave rupice u krofnama. 

Rakija

Dodajte kašičicu rakiju i krofne neće da upiju masnoću. 

Nemojte da pretrpavate tiganj

Pazite da ne pretrpavate količinom jer se neće dobro ispeći, a i biće masne.

Koristite tople sastojke

Brašno pre mešenja zagrejte oko 3 minuta, u rerni na 20 stepeni.

@moja.trpeza PESTO OD RUKOLE Brzo i jednostavno Sastojci: 150 g rukole 70 g indijskog oraha 3 čena belog luka 70 g sušenog paradajza 90 g parmezana 70 ml ulja So, biber Priprema: 1. U blender staviti ulje, rukolu i beli luk, pa blendirati dok smesa ne postane tečna. 2. Dodati so, biber i indijski orah, pa blendirati dok se svi sastojci ne sjedine. 3. Na kraju, iseckati sušeni paradajz i dodati u smesu. 4. Umutiti pesto sa parmezanom i poslužiti uz pastu, meso ili po želji. Uživajte u ovom brzom i ukusnom pestu! #trpeza #mojatrpeza #fy #fyp #fyppppppppppppppppppppppp #viral #viralvideo #viraltiktok #kitchen #recepie #pesto #arugula ♬ original sound - Moja Trpeza

Možda vas zanima:

Komentari (0)

Loading