TAJNI SASTOJAK ZA NAJBOLJE KROFNE Biće vazdušaste i mekane, a trik je u ovome
Fenomenalan slatkiš, za prave sladokusce.
Dodajte i prašak za pecivo
Uz kvasac dodajte i pola kesice praška za pecivo. Izbećićete da se pojave rupice u krofnama.
Rakija
Dodajte kašičicu rakiju i krofne neće da upiju masnoću.
Nemojte da pretrpavate tiganj
Pazite da ne pretrpavate količinom jer se neće dobro ispeći, a i biće masne.
Koristite tople sastojke
Brašno pre mešenja zagrejte oko 3 minuta, u rerni na 20 stepeni.
Možda vas zanima:
KEPANG KROFNE Nikad sočnije i slađe, a vazdušaste i mekane kao duša
Fenomenalne i slatke, nestaće sa stola odmah.
DRAGICA NAM JE DALA RECEPT ZA NAJMEKŠE PRINCES KROFNE Zamirisaće cela kuća
Napravite ovaj starinski slatkiš po receptu Dragice Marković iz Jasenice kod Valjeva
KROFNE SA DŽEMOM OD KAJSIJA Neodoljive i mekane, a savršeno se slažu sa šoljom kafe
Mekane i vazdušaste, najbolje odmah stavite duplu meru.
NAJMEKŠE KROFNE Sočne i slatke, nema ko vam neće tražiti recept
Fenomenalan slatkiš nestaće sa stola odmah.
DOMAĆE JELO KOJE GREJE DUŠU I ČUVA TRADICIJU Ovaj recept za gulaš je pravi hit, bogatog ukusa i savršene teksture
Ovaj gulaš s junećim mesom, povrćem i začinima jednostavno morate probati – svaki zalogaj će vas očarati
PROJA SA MLADIM SIROM Doručak koji će vas raspametiti, ukusan i zasitan, a jedan sastojak ga čini neodoljivim
Doručak posle kojeg ćete ostati siti i zadovoljni...
OMILJENI SLATKIŠ NAŠEG DETINJSTVA Neprevaziđena starinska poslastica koja se pravi od samo 5 sastojaka
Ova poslastica, koju je popularizovala Milena Dravić u TV seriji „Metla bez drške“, mnogima je poznata ne samo sa malih ekrana, već i iz bakine kuhinje
STARINSKO SRPSKO JELO Krompirača sa pirinčem i kobasicom, pravo zadovoljstvo ukusa
Luk ovom jelu daje slast, a pirinač u kombinaciji sa jako malo brašna pravi jelo kremastim
Komentari (0)