DODAJTE OVO U PASULJ Umesto nadimanja biće savršenog ukusa
Jednostavan trik koji provereno radi.
Čaj od nane
Na početku kuvanja u manju šerpu stavite kesicu čaja od nane. Izvadite nakon što skuvate pasulj, a ako pravite veliku količinu ubacite 2 ili 3 kesice.
Napomena: Dodatak čaja neće uticati na ukus, niti se osetiti prilikom jela.
Možda vas zanima:
ČORBASTI PASULJ SA SLANINOM I KOBASICOM Omiljeno srpsko jelo "na kašiku", aromatično i ukusno
Držaće vas dugo sitim, a osvaja na prvi zalogaj.
PASTA BOLONJEZE Slasno jelo koje će vas dugo držati sitim, ukusa bez mane
Neodoljiva pasta, ukućani će stajati u redu za još.
ČOKOLADNA PICA Neodoljiva i slatka, za lepo porodično okupljanje
Italijanski klasik na drugačiji način.
TALJATELE SA SLANINOM Slasno jelo za prave gurmane, sipaćete tanjir više
Sočno i slasno jelo raspametiće i one izbirljive.
PASTA BOLONJEZE Slasno jelo koje će vas dugo držati sitim, ukusa bez mane
Neodoljiva pasta, ukućani će stajati u redu za još.
DODAJTE OVO U PASULJ Umesto nadimanja biće savršenog ukusa
Jednostavan trik koji provereno radi.
KAČKAVALJ KUGLICE Zasitno predjelo nestaće sa stola prvo, a svaki zalogaj je gurmanski raj
Slasno predjelo uspeće i početnicima.
ROZE KAFA Aromatični napitak interesantne boje, pravićete stalno
Ako volite običnu kafu, ovu ćete obožavati.
LOVAČKE ŠNICLE Slasni specijalitet po ukusu bez premca, a meso se lepi za prste
Neodoljive, pravićete stalno.
Komentari (0)