DODAJTE OVO U PASULJ Umesto nadimanja biće savršenog ukusa
Jednostavan trik koji provereno radi.

Čaj od nane
Možda vas zanima:

VOJNIČKI PASULJ Ovako se spremao u JNA i bio nikad ukusniji
Slasni pasulj po tradicionalnom receptu.

TAVČE NA GRAVČE Posno jelo koje osvaja od prvog zalogaja
Držače vas dugo sitim, a gotov za pola sata.

PASULJ NA VODI Držaće vas dugo sitim, a pogodan za dane strogog posta
Dodajte hleb i prilog po želji, i uživajte.

PASULJ PO RECEPTU BEZ MANE Neodoljiv i ukusan, a ovako su ga spremali u vojsci u JNA
Nekada je bilo obavezno jelo u vojsci, a sada ga retko ko ovako priprema.
Na početku kuvanja u manju šerpu stavite kesicu čaja od nane. Izvadite nakon što skuvate pasulj, a ako pravite veliku količinu ubacite 2 ili 3 kesice.
Napomena: Dodatak čaja neće uticati na ukus, niti se osetiti prilikom jela.

JEDNOSTAVNI RECEPT ZA NAJKREMASTIJI KROMPIR PIRE Uspeće i početnicima u kuhinji
Dodajte kao prilog ćuftama.

PICA SA 4 VRSTE SIRA Priredite užitak vašim čulima, za večeru koja se pamti
Sočna i slasna, sa gotovom podlogom, biće spremna začas.

BRUSKETI SA DIMLJENIM LOSOSOM Italijansko brzo predjelo koje će oduševiti i najizbirljivije
Hrskavi i sočni, pravićete stalno.

TELETINA SA ŠAMPINJONIMA Gurmanski specijalitet koji pomera granice dobrog ukusa, za ručak koji se pamti
Najbolje služite uz kuvani pirinač i sir.

KROASANI SA VANILOM I VOĆEM Mekani kao duša i vazdušasti, a super idu uz kafu
Od navedene količine dobićete 8 kroasana.
Komentari (0)