DODAJTE OVO U PASULJ Umesto nadimanja biće savršenog ukusa

Ivana Pavlović

14:00

Sezonski recepti 0

Jednostavan trik koji provereno radi.

pasulj
Shutterstock

Čaj od nane

Na početku kuvanja u manju šerpu stavite kesicu čaja od nane. Izvadite nakon što skuvate pasulj, a ako pravite veliku količinu ubacite 2 ili 3 kesice.

Napomena: Dodatak čaja neće uticati na ukus, niti se osetiti prilikom jela.

@moja.trpeza Voćna eksplozija za detoksikaciju Sastojci: 1 jabuka (Red Jonaprince) 3 kruške 1 banana 1 narandža Pola limuna 1 kašika čija semenki 1 kašika meda Bademi (po želji) Priprema: 1. U mlaku vodu stavite čiju i ostavite da nabubri 10 minuta. 2. Iseckajte voće (jabuku, kruške, bananu, narandžu) na kockice. 3. Iscedite pola limuna i prelijte voće, dodajte med i dobro promešajte. 4. U čašu stavite red voća, zatim čiju i ponovite dok ne potrošite sve. 5. Na kraju, po želji, dodajte bademe i ukrasite. Savršen osvežavajući obrok za detoksikaciju nakon prazničnih jela! #trpeza #mojatrpeza #fyp #foryou #foryoupage #fyf ♬ original sound - Moja Trpeza

 

Možda vas zanima:

Komentari (0)

Loading