DOMAĆE PLJESKAVICE Zbog jednog sastojka će biti sočnije i neće se raspadati!
Napravite domaće pljeskavice po ovom receptu i svi će ih obožavati.
Sastojci:
500 g mlevenog mesa
1 parče hleba natopljeno vodom
1 crni luk
1 kašičica sitno seckanog peršuna
2 kašičice mešavine biljnih začina
1 jaje
1 kašičica bibera
1 kašičica sode bikarbone
Priprema:
Luk sitno naseckajte i pomešajte sa ostalim sastojcima pa umesite smesu. Podelite na 8 delova i napraviti loptice pa ih ostavite 3 sata u frižideru. Rastanjite između dve providne folije. Pržite na zagrejanom ulju, samo malo sipajte. Možete da naseckate još jednu glavicu crnog luka pa kad na tanjir stavite jednu pljeskavicu pospite je lukom i preko stavite sledeću i tako redom. Luk će tako da omekša a šnicle će da prime njegov miris.
POSNI SENDVIČ SA TUNJEVINOM Pikantan ukus osvaja sva čula
Možete dodati i kukuruz, masline ili crveni luk ako volite jače ukuse.
PAPRIKE U PAVLACI NA DOMAĆINSKI NAČIN Imamo najbolji recept za omiljeno predjelo, više ga nikada nećete kupovati u prodavnici
Paprika u pavlaci su savršen prilog na vašem stolu. Brzo i lako se spremaju a za bolji ukus potrebne su vam paprike somborke
BRZINSKI RUČAK ZA MEDALJU Krompir koji se sprema za 10 minuta i svi ga obožavaju
Ovo jelo spaja hrskavi krompir, sočne sastojke i kremastu prelivenu smesu, pa na sto dolazi kao pravo malo domaće „zapečeno čudo“
MASALA, ČAJ SA BOSFORA Ubrzava metabolizam, reguliše težinu i jača imunitet, evo kako se pravi
Neobičan čaj koji je kombinacija začina iz Indije i Egipta i toplog mleka čini čuda za imunitet...
BRZO REŠENJE ZA RUČAK ILI VEČERU Fantastična testanina sa tunjevinom, posno jelo koje svi vole
Odaberite omiljenu vrstu testenine, uzmite praziluk, kuvan paradajz ili kečap, konzervu tunjevine i prelep obrok je skoro spreman
Komentari (0)