LAKO, JEFTINO I BRZO Napravite preukusnu gibanicu od starog hleba koju će svi obožavati
Svejedno je da li ćete praviti od belog, crnog ili integralnog hleba. U svakoj varijanti je dobro

Sastojci:
1 vekna starog hleba
250g sira
4 jaja
1 šolja mleka
malo ulja
so
biber
susam
domaća suva šunka po želji
Priprema:
Hleb isecite na kriške. U činiji izmešajte sir, jaja, mleko, ulje, so i biber, pa u smesu umačite hleb i ređajte u pleh. Ako vam ostane materijala, prelijte ga preko hleba. Pecite na 200 stepeni oko 35 minuta.

ITALIJANSKI KREM OD PISTAĆA Savršeni namaz za kroasane i deserte, ovakav do sada niste jeli
Krem čuvajte u frižideru do dve nedelje.

MAFINI SA SIROM SA MERAMA "NA ČAŠE" Prave se lako, a pojedu brzo i uspevaju BAŠ svima
Najbolje služite uz jogurt ili kiselo mleko.

FENOMENALNA OBLANDA Trebaće vam samo 4 sastojka, a nikad slađa
Najbolje da oblandu napravite dan ranije, biće ukusnija i lakše će da se seče.

GURMANSKA PROJA SA ČVARCIMA Fenomenalna i slasna, pravi raj za nepca
Služite uz jogurt.

ČIZKEJK SA BELOM ČOKOLADOM Aromatični desert koji će vas zasladiti u momentu
Neodoljivi desert raspametiće i one koji ne vole slatko.
Komentari (0)