LAKO, JEFTINO I BRZO Napravite preukusnu gibanicu od starog hleba koju će svi obožavati
Svejedno je da li ćete praviti od belog, crnog ili integralnog hleba. U svakoj varijanti je dobro
Sastojci:
1 vekna starog hleba
250g sira
4 jaja
1 šolja mleka
malo ulja
so
biber
susam
domaća suva šunka po želji
Priprema:
Hleb isecite na kriške. U činiji izmešajte sir, jaja, mleko, ulje, so i biber, pa u smesu umačite hleb i ređajte u pleh. Ako vam ostane materijala, prelijte ga preko hleba. Pecite na 200 stepeni oko 35 minuta.
POSNI SENDVIČ SA TUNJEVINOM Pikantan ukus osvaja sva čula
Možete dodati i kukuruz, masline ili crveni luk ako volite jače ukuse.
PAPRIKE U PAVLACI NA DOMAĆINSKI NAČIN Imamo najbolji recept za omiljeno predjelo, više ga nikada nećete kupovati u prodavnici
Paprika u pavlaci su savršen prilog na vašem stolu. Brzo i lako se spremaju a za bolji ukus potrebne su vam paprike somborke
BRZINSKI RUČAK ZA MEDALJU Krompir koji se sprema za 10 minuta i svi ga obožavaju
Ovo jelo spaja hrskavi krompir, sočne sastojke i kremastu prelivenu smesu, pa na sto dolazi kao pravo malo domaće „zapečeno čudo“
MASALA, ČAJ SA BOSFORA Ubrzava metabolizam, reguliše težinu i jača imunitet, evo kako se pravi
Neobičan čaj koji je kombinacija začina iz Indije i Egipta i toplog mleka čini čuda za imunitet...
BRZO REŠENJE ZA RUČAK ILI VEČERU Fantastična testanina sa tunjevinom, posno jelo koje svi vole
Odaberite omiljenu vrstu testenine, uzmite praziluk, kuvan paradajz ili kečap, konzervu tunjevine i prelep obrok je skoro spreman
Komentari (0)