ŠNICLE SA LUKOM Sočnije i ukusnije meso niste do sada jeli!

Vesna Vukadinović

16:01

Sezonski recepti 0

Ako su vam ispržene šnicle uvek suve, pa izbegavate da ih pripremate, probaj ovaj recept.

meso
Shutterstock

Sastojci:

500 g svinjskih šnicli

6 glavica crnog luka

3 čena belog luka

2 kašike brašna

so i biber

Priprema:

Šnicle izlupati, posoliti i uvaljati u brašno. Zagrejati ulje i propržiti šnicle sa obe strane po nekoliko minuta, pa ih izvaditi na tanjir. U istom ulju kratko prodinstati iseckani crni luk na rebarca. Dodati brašno, iseckani beli luk, naliti čašom vode i prokrčkati nekoliko minuta. Posoliti, pobiberiti, vratiti šnicle i zajedno na tihoj vatri krčkati dok šnicle potpuno ne omekšaju.

Možda vas zanima:

Komentari (0)

Loading