BUREK SA SIROM Savršeno se slaže sa jogurtom ili kiselim mlekom, prste da poližete
Hrskavih kora i sočnog nadeva, pravićete stalno.

Potrebno je:
Možda vas zanima:

BUREK SA SIROM Sočan i drugačiji, sa hrskavim korama i sočnim nadevom
Služite uz jogurt ili kiselo mleko.

BUREK SA SIROM Od gotovih kora i slasnog nadeva, zaboravićete na pekaru
Najbolje služite uz jogurt i kiselo mleko.

BUREK SA SIROM Hrskavih kora i sočnog nadeva, najbolje služite uz jogurt
Još bolji od kupovnog, pravićete stalno.

BUREK SA SIROM Savršen doručak koji nestane sa stola odmah, za one izbirljive
Sočan burek držaće vas dugo sitim, a pomera granice dobrog ukusa.
- 550 g kora za burek
- 200 ml ulja
- 150 ml vode
- 1 puna kašičica soli
- 1,5 kašičica praška za pecivo
- 1,5 kašika brašna
- 350 g kravljeg sira
- 150 g kisele pavlake
Priprema:
Rernu zagrejte na 200 stepeni. U jednoj posudi pomešajte ulje,vodu,so, brašno i prašak za pecivo. Viljuškom izmrvite sir pa pomešajte sa kiselom pavlakom. Dve kore stavite u tepsiju da rubovi vire van, pa ih poprskajte sa mešavinom ulja.Zatim zgužvajte 3 kore jednu pored druge, da budu potpuno u tepsiji. Nanesite polovinu fila od sira i pavlake, pa ponovite postupak sa korama, poprskajte mešavinom ulja pa ubacite ostatak fila.Opet zgužvajte 3 kore i poprskajte mešavinom ulja. Presavijte kore ka unutra pa ih poprskajte mešavinom ulja. Burek pecite u rerni zagrejanoj na 200 stepeni, sve dok ne porumeni.

GRANITIRANI KROMPIRIĆI Savršeno hrskavi, a super kao prilog, ukusa koji se ne zaboravlja
Dodajte uz meso ili jelo po izboru.

PUNJENI PATLIDŽAN RAJ ZA NEPCA Ručak koji će ukućani razgrabiti u trenu
Sočno i slasno jelo oduševiće i one izbirljive.

ĆUFTE U PARADAJZ SOSU Klasik domaće kuhinje koji ne izlazi iz mode, samo mu popularnost raste
Sočne i neodoljive, super idu uz pire krompir.

NAJBOLJI RECEPT ZA PROTEINSKE PALAČINKE Savršene za slatki početak dana, a uklapaju se u dijetu
Ukusne i zdrave, a daće vam energije za ceo dan.

BORANIJA SA PAVLAKOM ZA KUVANJE Savršen prilog uz šnicle ili ribu, a pravi se prelako
Kremasta i lagana, daće šmek svakom jelu.
Komentari (0)