PRAZAN BUREK Hrskavih kora i fenomenalnog ukusa, za savršen doručak
Najbolje služite uz jogurt ili kiselo mleko.

Potrebno je:
Možda vas zanima:

POSAN PRAZAN BUREK Bolji nego onaj iz pekare, a uspeće svima, pa i potpunim početnicima
Uskoro počinje Uskršnji post i mnoge domaćice mogu da se nađu u dilemi šta da prave. Ovaj sočni burek pravi se lako a idealan je za bilo koje doba dana. Možete da dodate posno kiselo mleko ili sojin jogurt kao prilog.

NEODOLJIVI BUREK SA JABUKAMA I CIMETOM Kombinacija ukusa kojoj nije moguće odoleti
Sočan i drugačiji, zamirisaće cela kuća.

BUREK SA ŠAMPINJONIMA I MESOM Slasan i ukusan, još bolji od onog iz pekare
Služite uz jogurt ili kiselo mleko.

BUREK SA SIROM Sočan i slasan, još bolji od onog iz pekare
Najbolje služite uz jogurt ili kiselo mleko.
- 9 kora za gibanicu
- 1 dl ulja
- 2 dl vode
- pola kašičice soli
Priprema
Ulje, vodu i so pomešajte. Svaku koru premažite mešavinom pa ih ređajte u krug. Presavijte krajeve kora prema sredini. Prebacite u pleh obložen pek papirom. Premažite površinu bureka ostatkom ulja i vode. Pecite dok ne porumeni.

ŠEHEREZADA TORTA Nepečena poslastica koja svakim zalogajem budi bajku iz 1001 noći
Slatka i jednostavna za pripremu, za sve prilike.

KOKOS TORTA Raskošna poslastica skupog ukusa kojoj nema ravne
Ukrasiće svaku svečanu trpezu.

KIKIRIKI SALATA SA PILETINOM ZA ĐURĐEVDAN Kremasto predjelo ukrasiće svaku svečanu trpezu i oduševiti goste
Neodoljiva i slasna, nestaće sa stola odmah.

PICA SA PILETINOM ZA LEPO VEČE SA PRIJATELJIMA Sočna i slasna, nema ko će ostati na samo jednom parčetu
Lako se pravi, a savršenog je ukusa.

SVINJSKI VRAT U PIVU Gurmanski specijalitet koji budi sva čula, za ručak koji se pamti
Svaki zalogaj je raj za nepca.
Komentari (0)