GRČKA MUSAKA Slasno jelo koje pomera granice dobrog ukusa, prste da poližete
Oduševiće vas na prvi zalogaj.

Potrebno je:
Možda vas zanima:


SVRLJIŠKI BELMUŽ Evo kako da napravite zvanično najbolje jelo na svetu
Treba vam samo 3 sastojka, a proglašeno je za najbolje jelo na svetu.

ROLOVANO BELO MESO PUNJENO SIROM I POVRĆEM Uskršnji ručak koji će gosti obožavati
Sočno i slasno, nestaće sa stola čim se postavi.

PROLEĆNI MLADI KROMPIRIĆI ZA RUČAK BEZ MANE Slasni i savršeni, samo dodajte prilog po želji
Ukućani će stajati u redu za još.
- 2 veća patlidžana
- 4 krompira
- 5 jaja
- 2 glavice crnog luka
- 500 g mlevenog mesa
- kašika suvog biljnog začina
- so, biber
- 5 dl mleka
- 1 dl ulja
- 200 g brašna
Priprema
Oljuštite patlidžan, isecite ga popreko na režnjeve, posolite i ostavite da odstoje. Umutite belanca, dodajte žumanca i svaki list patlidžana uvaljajte u brašno, pa u jaja i pržite. Za nadev ispržite luk, dodajte meso i začine. U podmazan pleh ređajte pohovan patlidžan, meso, rendan krompir. Umutite jaja i mleko, prelijte musaku i pecite 40 minuta na 220 stepeni.

CARSKI MAFINI ZA USKRS Predjelo skupog ukusa koje se pravi brzo i lako
Sočni i slasni, a gotovi za tili čas.
POSNA MOSKVA ŠNIT Savršena voćna poslastica sa ananasom i orasima bez koje nijedno slavlje ne prolazi
Ako volite originalnu verziju, obožavaćete i njenu posnu varijantu.

FARBANJE JAJA KAFOM Način je potpuno prirodan, a neće vam oduzeti puno vremena
Iskoristite namirnice iz kuhinje i napravite prelepa smeđa jaja.

GURMANSKI ROLAT SA PEČURKAMA Slasno predjelo koje osvaja na prvi zalogaj
Ukusan i sočan, ovakav do sada niste jeli.

Komentari (0)