SOČNA MUSAKA OD KROMPIRA Klasik koji nikada ne gubi na popularnosti, za savršen obrok
Fenomenalno jelo držaće vas dugo sitim.

Potrebno je:
Možda vas zanima:

NEODOLJIVA MUSAKA OD KARFIOLA Savršenog ukusa, pravi raj za nepca
Ako volite klasičnu musaku, ovu sa karfiolom ćete obožavati.

MUSAKA OD KUKURUZA U neodoljivoj kombinaciji sastojaka, za neponovljiv ukus
Sočno jelo nikoga neće ostaviti ravnodušnim.

MUSAKA OD PEČENIH PAPRIKA Klasik na drugačiji način kao osmišljen za hladno vreme, ne može brže i ukusnije
Neodoljiva musaka od paprika raspametiće i one izbirljive.

MUSAKA OD KARFIOLA RAJ ZA NEPCA Još sočnija i ukusnija, popraviće vam dan u trenu
Klasik na drugačiji način, prste da poližete.
- 500 g mlevenog mesa
- 1 glavica luka
- 1 kg krompira
- so
- biber
- suvi biljni začin
Za preliv:
- 3 jaja
- 2 dcl mleka
- 1 dcl pavlake
Priprema:
Očistite luk pa ga sitno iseckajte i prodinstajte.Dodajte mleveno meso i začine pa nastavite da dinstate. Očistite krompir pa ga isecite na kolutove i operite.Onda ga posolite i pouljite pa lagano promešajte. U pleh obložen pek papirom ređajte krompir pa preko stavite meso pa krompir. Prelijte sa 2 dl tople vode.Pecite musaku oko 40 minuta, u rerni zagrejanoj na 220 stepeni. Napravite preliv od jaja, mleka i pavlake pa time prelijte musaku. Na kraju, vratite da se zapeče. Prijatno!

POLICAJKA TORTA SAVRŠENA ZA USKRŠNJU I SLAVSKU TRPEZU Prepuna čokolade i različitih filova
Ako volite jake, čokoladne torte, policajka tortu ćete obožavati.

SVINJSKI PAPRIKAŠ Rapsodija ukusa u svakom zalogaju, za sve gurmane i one izbirljive
Slasno jelo savršeno za svečanu i slavsku trpezu.

PUNJENA JAGNJETINA ZA USKRS Gurmanski specijalitet koji pomera granice dobrog ukusa
Rapsodija ukusa u svakom zalogaju, nema ko vam neće tražiti recept.

CARSKI MAFINI ZA USKRS Predjelo skupog ukusa koje se pravi brzo i lako
Sočni i slasni, a gotovi za tili čas.
POSNA MOSKVA ŠNIT Savršena voćna poslastica sa ananasom i orasima bez koje nijedno slavlje ne prolazi
Ako volite originalnu verziju, obožavaćete i njenu posnu varijantu.
Komentari (0)