NJOKE U PARADAJZ SOSU Sočno jelo kao osmišljeno za hladne dane, ukusa koji govori 1000 jezika

Ivana Pavlović

16:30

Sezonski recepti 0

Dodajte prilog po želji i uživajte.

njoke u paradajz sosu
Shutterstock

Potrebno je:

  • 500 g njoka
  • kašika maslinovog ulja
  • glavica crnog luka
  • 1 crvena paprika 
  • čen belog luka
  • 400 g paradajz pelata
  • 125 g mocarele

Priprema:

Seckani luk i papiku prodinstajte na maslinovom ulju. Onda umešajte zgnječeni beli luk pa pržite minut. Dodajte paradajz pa kuvajte 10 minuta, uz povremeno mešanje. U sos stavite kuvane njoke. Posolite pa dodajte bosiljak i premesite u posudu za pečenje. Pospite njoke mrvljenom mocarelom pa pecite oko 10 minuta, sve dok sir ne dobije zlatnu boju.

@moja.trpeza Borovnica napitak Sastojci: 200 g borovnica 1 limun 1 čaša vode 1 kašika meda Priprema: U blender staviti borovnice, isceđeni sok od limuna, vodu i med. Blendirati dok se ne dobije ujednačen napitak. Konzumirati jednu čašu dnevno za osveženje i zdravlje. #mojatrpeza #trpeza #sokodborovnice #kuhinjarecepti #viralvideos #videoviral #foryoupage #fouryou ♬ original sound - Moja Trpeza

Komentari (0)

Loading