NAJBOLJE DOMAĆE PEKARSKE KIFLE Mekane kao duša i ukusne, za doručak koji se pamti
Dodajte prilog po želji.
Potrebno je:
- 300 ml tople vode
- 2/3 kvasca
- jedna kašika šećera
- jedna kašika soli
- 50 ml ulja
- oko 500 grama brašna
- 100 ml vode
- susam (po želji)
Za detaljno uputstvo ispratite video u nastavku.
Možda vas zanima:
PUTER KIFLE Brze, mekane, vazdušaste, sočne i tope se u ustima!
Savršene za doručak ili užinu.
POSNE PEKARSKE KIFLE Vazdušaste i mekane kao pamuk, a biće sveže i sutradan
Kad ih jednom probate, zaboravićete na pekaru.
NEODOLJIVE PUTER KIFLE Još bolje od onih iz pekare, a odlično idu uz jogurt
Mekane kao duša, pravićete stalno.
NEODOLJIVE POSNE KIFLE Bolje su od onih iz pekare, a super su i kada su hladne
Umesite ih za doručak, a biće mekane i za večeru.
MUSAKA OD PEČENIH PAPRIKA BOLJA OD KLASIČNE Svaki zalogaj je raj za nepca
Zasitna i sočna, pravićete stalno.
POSNA DOBOŠ TORTA UKUSOM NIMALO NE ZAOSTAJE ZA ORIGINALOM Svi će vam tražiti dodatno parče
Savršena za slavu i sve praznike.
POHOVANE KRMENADLE ZA SAVRŠENU NEDELJU Ručak koji vole svi od 7 do 107 godina
Meso se lepi za prste.
RECEPT LEPE BRENE ZA PILETINU SA PEČURKAMA RASPAMETIO DOMAĆICE Brzo, jednostavno i preukusno jelo
Legendarna pevačica Lepa Brena jednom prilikom podelila je recept za jednostavno, brzo i preukusno jelo. U pitanju je zapečena piletina sa šampinjonima koja je vrlo zasitna, a nema ko je ne voli. A ako gledamo Breninu super liniju, rekli bismo i da ne goji.
BRZI KOLAČ SA BUNDEVOM I ORASIMA Baš kao onaj iz bakine kuhinje, mami i mirisom i ukusom
Priprema je jednostavna, a ukus fantastičan.
Komentari (0)