NAJBOLJE DOMAĆE PEKARSKE KIFLE Mekane kao duša i ukusne, za doručak koji se pamti
Dodajte prilog po želji.
Potrebno je:
- 300 ml tople vode
- 2/3 kvasca
- jedna kašika šećera
- jedna kašika soli
- 50 ml ulja
- oko 500 grama brašna
- 100 ml vode
- susam (po želji)
Za detaljno uputstvo ispratite video u nastavku.
Možda vas zanima:
PUTER KIFLE Brze, mekane, vazdušaste, sočne i tope se u ustima!
Savršene za doručak ili užinu.
POSNE PEKARSKE KIFLE Vazdušaste i mekane kao pamuk, a biće sveže i sutradan
Kad ih jednom probate, zaboravićete na pekaru.
NEODOLJIVE PUTER KIFLE Još bolje od onih iz pekare, a odlično idu uz jogurt
Mekane kao duša, pravićete stalno.
NEODOLJIVE POSNE KIFLE Bolje su od onih iz pekare, a super su i kada su hladne
Umesite ih za doručak, a biće mekane i za večeru.
POSNI SENDVIČ SA TUNJEVINOM Pikantan ukus osvaja sva čula
Možete dodati i kukuruz, masline ili crveni luk ako volite jače ukuse.
PAPRIKE U PAVLACI NA DOMAĆINSKI NAČIN Imamo najbolji recept za omiljeno predjelo, više ga nikada nećete kupovati u prodavnici
Paprika u pavlaci su savršen prilog na vašem stolu. Brzo i lako se spremaju a za bolji ukus potrebne su vam paprike somborke
BRZINSKI RUČAK ZA MEDALJU Krompir koji se sprema za 10 minuta i svi ga obožavaju
Ovo jelo spaja hrskavi krompir, sočne sastojke i kremastu prelivenu smesu, pa na sto dolazi kao pravo malo domaće „zapečeno čudo“
MASALA, ČAJ SA BOSFORA Ubrzava metabolizam, reguliše težinu i jača imunitet, evo kako se pravi
Neobičan čaj koji je kombinacija začina iz Indije i Egipta i toplog mleka čini čuda za imunitet...
BRZO REŠENJE ZA RUČAK ILI VEČERU Fantastična testanina sa tunjevinom, posno jelo koje svi vole
Odaberite omiljenu vrstu testenine, uzmite praziluk, kuvan paradajz ili kečap, konzervu tunjevine i prelep obrok je skoro spreman
Komentari (0)