KREM ČORBA OD KARFIOLA Kremasta i lagana, a puna vitamina, pravićete stalno
Ukusa koji priča priče, a greje dušu i telo.

Potrebno je:
- 60 g putera
- 2 grančice majčine dušice
- 100 g crnog luka
- 4 čena belog luka
- 5 dcl pavlake
- 5 dcl vode
- so
- beli biber u prahu
Priprema:
Karfiol operite pa ga podelite na cvetove. U jednu šerpu sipajte maslinovo ulje pa dodajte puter i otopite. Zatim dodajte sitno seckan beli i crni luk i majčinu dušicu, pa dinstajte oko 5 minuta. Dodajte cvetove karfiola i pržite 10 minuta na tihoj vatri, pa umešajte pavlaku i vodu i kuvajte, sve dok ne omekša. Posolite, pouljite i pobiberite, pa usitnite u blenderu dok ne dobijete kremastu smesu. Prebacite u činiju pa dekorišite cvetovima karfiola. Na kraju, krem čorbu pospite peršunom.
Možda vas zanima:

KREMASTI POTAŽ OD ŠARGAREPE Krepi organizam u trenu, kao osmišljen za hladne februarske dane
Dodajte pavlaku ili prilog po želji.

POTAŽ OD PEČURAKA Sočno predjelo ukusa koji priča priče
Sočna krem čorba zagrejaće vam organizam u trenu.

POTAŽ OD ŠARGAREPE Aromatična krem čorba zamirisaće celu kuću, a nikad ukusnija
Sočna krem čorba oduševiće sve koji je budu probali, ukusa koji priča priče.

POTAZ OD GRAŠKA Mirisna krem čorba raspametiće i one izbirljive
Kao stvorena za hladne zimske dane, ukusa koji priča priče.

ZDRAVA KINOA KAŠA ZA VITKU LINIJU Ukusna i sočna, pravićete stalno
Pravi se lako, a ukusna i drugačija.

SMUTI SA CVEKLOM I BANANOM Krepi organizam u trenu
Ukusan i pun vitamina.

DOMAĆI KIKIRIKI PUTER Biće kremast i slasan, prste da poližete
Puter možete da čuvate do nedelju dana na sobnoj temperaturi.

POSNA SALATA SA MAKARONAMA Držaće vas dugo sitim, a osvaja na prvi zalogaj
Fenomenalna i slasna, pravićete stalno.

KREM ČORBA OD KARFIOLA Kremasta i lagana, a puna vitamina, pravićete stalno
Ukusa koji priča priče, a greje dušu i telo.
Komentari (0)