ČORBA SA SPANAĆEM I SIROM Mirisna i ukusna, a puna vitamina
Mirisna i aromatična, a zdrava.

Potrebno je:
Možda vas zanima:

ČORBA OD PEČURAKA Krepi organizam u trenu, kao savršena za hladne dane
Fenomenalna čorba oduševiće sve koji budu probali.

BEGOVA ČORBA Kraljica svake svečane trpeze po starom bosanskom receptu
Savršena za sve svečane prilike, pravićete stalno.

PASTIRSKA ČORBA Predjelo koje govori 1000 jezika, po receptu kuvara Milovana Miće Stojanovića iz 1982
Sočna čorba iz knjige Veliki srpski kuvar Milovana Miće Stojanovića raspametiće sve gurmane, a prvi put je nastala za otvaranje SC Kopaonik 1982.godine.

BORŠĆ Specijalitet ruske kuhinje slatkasto-kiselkastog ukusa, zamirisaće vam cela kuća
Jaka i mirisna, a cvekla joj daje crvenu boju.
- 200 g očišćenog spanaća
- 3 čena belog luka
- 3 kašike ulja
- 1 kašika brašna
- 1 goveđa kocka za supu
- 1 čaša kisele pavlake
- žumance
- biber
- so
- kačkavalj
Priprema:
Isecite spanać na rezance. Zagrejte ulje pa dodajte brašno. Zatim propržite pa dodajte seckan beli luk. Malo propržite pa dodajte iseckan spanać. Sipajte 1,5 vode pa umešajte kocku za supu i kuvajte na umerenoj temperaturi. Polako promešajte pa za pola sata začinite po želji. Onda dodajte žumance i pavlaku. Na kraju, nasecite kačkavalj u čorbu.

NEŽNA LAVANDA TORTA Kremasta i sočna poslastica nezaboravnog ukusa
Lagana i neodoljiva, nestaće sa stola čim se postavi.

SVRLJIŠKI BELMUŽ Evo kako da napravite zvanično najbolje jelo na svetu
Treba vam samo 3 sastojka, a proglašeno je za najbolje jelo na svetu.

VOĆNI MAFINI ZA PRAVO UŽIVANJE Klasik koji nikad ne izlazi iz mode, a uspeva BAŠ svima
Najbolje služite uz voće ili sladoled.

GURMANSKA PITA SA JAGNJETINOM PO RECEPTU DŽEJMIJA OLIVERA Savršenog ukusa, ukrasiće svaku svečanu trpezu
Jednostavne pripreme i nikad slasnija, prste da poližete.

MESNI ROLAT SA JAJIMA Kada probate ovaj recept zaboravićete na sve ostale
Slasan i ukusan, savršen za Uskrs.
Komentari (0)