POSNI PODVARAK SA RIBOM Gurmanski specijalitet koji će vas dugo držati sitim

Ivana Pavlović

18:30

Sezonski recepti 0

Ukusno i slasno jelo pravi je raj za nepca.

podvarak sa suvim šljivama
Shutterstock

Potrebno je:

Možda vas zanima:

  • 1 glavica kiselog kupusa
  • 1 glavica crnog luka
  • 4-5 lovorova lista
  • biber
  • ulje
  • 500 g lososa (može i dimljeni šaran ili skuša)

Za marinadu:

  • 70 ml ulja
  • sitno iseckan ruzmarin
  • 3 čena sitno iseckanog belog luka
  • ½ kašičice suvog začina
  • ¼ kašičice začinske paprike

Priprema:

Rernu zagrejte na 200 stepeni. Sitno seckan crni luk propržite na zagrejanom ulju. Iseckajte sitno kupus pa dodajte luku. Pobiberite i dodajte lovor.Onda prodinstajte na umerenoj temperaturi uz dodavanje tople vode, oko pola sata. Prebacite kupus u keramičku posudu pa preko rasporedite ribu prethodno provučenu kroz marinadu. Ostak marinade prelijte preko ribe. Pecite oko pola sata, u rerni zagrejanoj na 200 stepeni. 

Da li ste znali da kašika mlevene kafe može brzo zaustaviti dijareju? Tanini u kafi stežu creva i smanjuju lučenje tečnosti, pomažući varenju. Takođe, crna kafa bez dodataka može umiriti stomak i usporiti rad creva, dok njena blaga gorčina podstiče ravnotežu u digestivnom sistemu. #mojatrpeza #trpeza #kafa #viralvideos #kuhinjarecepti #kuhinja #foryoupage #fouryou ♬ original sound - Moja Trpeza Watch on TikTok

Komentari (0)