LOVAČKE ŠNICLE Sočne i mekane, a meso se lepi za prste
Dodajte prilog po želji i uživajte u ručku.
Potrebno je:
- 1 kg svinjskih šnicli
- 200 g brašna
- 100 ml ulja
- 1 crni luk
- 3 čena belog luka
- 1 kašika slatke mlevene paprike
- 1 kocka za supu (goveđa)
- 500 ml vode
Priprema:
Posolite šnicle po ukusu pa ih uvaljajte u brašno i pržite sa obe strane da porumene. Izvadite na ubrus. U istoj šerpi propržite iseckan crni i beli luk. U vreloj vodi razmutite kocku za supu pa dodajte u šerpu. Dodajte mlevenu papriku i kašiku brašna pa promešajte da ne bude grudvica. Vratite šnicle u šerpu i ostavite da se dinstaju sat vremena. Prijatno!
Možda vas zanima:
LOVAČKE ŠNICLE KAO IZ RESTORANA Kuvar otkrio tajnu kako da budu najmekše
Sočne i slasne, po ukusu im nema ravnih.
BAKIN RECEPT ZA LOVAČKE ŠNICLE Uspeva baš svaki put, a meso će se topiti u ustima
Samo dodajte sos ili prilog po želji.
LOVAČKE ŠNICLE RAJ ZA NEPCA Stari recept kafanskog kuvara, biće mekane i sočne
Samo dodajte prilog po želji.
LOVAČKE ŠNICLE PO KAFANSKOM RECEPTU Sočne i slasne, polizaćete i tanjir koliko su ukusne
Najbolje služite uz krompir pire.
PAPRIKE U PAVLACI NA DOMAĆINSKI NAČIN Imamo najbolji recept za omiljeno predjelo, više ga nikada nećete kupovati u prodavnici
Paprika u pavlaci su savršen prilog na vašem stolu. Brzo i lako se spremaju a za bolji ukus potrebne su vam paprike somborke
BRZINSKI RUČAK ZA MEDALJU Krompir koji se sprema za 10 minuta i svi ga obožavaju
Ovo jelo spaja hrskavi krompir, sočne sastojke i kremastu prelivenu smesu, pa na sto dolazi kao pravo malo domaće „zapečeno čudo“
MASALA, ČAJ SA BOSFORA Ubrzava metabolizam, reguliše težinu i jača imunitet, evo kako se pravi
Neobičan čaj koji je kombinacija začina iz Indije i Egipta i toplog mleka čini čuda za imunitet...
BRZO REŠENJE ZA RUČAK ILI VEČERU Fantastična testanina sa tunjevinom, posno jelo koje svi vole
Odaberite omiljenu vrstu testenine, uzmite praziluk, kuvan paradajz ili kečap, konzervu tunjevine i prelep obrok je skoro spreman
Čarobni posni specijalitet: Slana pita od bundeve i krompira, kao iz bakine kuhinje
Slanu pitu od bundeve i krompira poslužite kao toplo ili hladno predjelo, ili kao lagani obrok nakon čorbice
Komentari (0)