RIŽOTO SA MESOM I POVRĆEM Savršen spoj ukusa u jelu koje će vas dugo držati sitim
Dodajte prilog i uživajte.

Potrebno je:
Možda vas zanima:

SAVRŠEN RIŽOTO Piletina mu daje poseban šmek, ukusa koji se pamti
Uživajte u pravoj eksploziji ukusa.

RIŽOTO SA BUNDEVOM Lagano, a zasitno jelo, u savršenom spoju sa omiljenom sezonskom namirnicom
Neodoljivi rižoto nestaće sa stola odmah, a greje dušu i telo.

RIŽOTO SA PILETINOM Aromatično jelo koje će vas dugo držati sitim, a osvaja od prvog zalogaja
Sočno jelo od mesa i povrća, svaki zalogaj je raj za nepca.

RIŽOTO SA PEČURKAMA Držaće vas dugo sitim, a pojede se u slast
Kremasti rižoto oduševiće i one izbirljive.
- 500 g teletine
- 250 g pirinča
- 2 crvena luka
- 2 šargarepe
- 2 čena belog luka
- 2 paradajza
- 2 paprike
- 1 patlidžan
- 5 kiselih krastavaca
- maslinovo ulje
- mlevena začinska paprika
- so i biber po ukusu
Priprema:
Oprati, oljuštiti i iseckati povrće na velike i male komade, u zavisnosti od vrste povrća. Na maslinovom ulju kratko prodinstati teletinu, pa dodati začine. Dodajte iseckano povrće (osim kiselih krastavaca) i prodinstajte zajedno sa mesom. Dodajte pirinač, pa sve prelijte vodom. Kuvajte dok pirinač ne omekša. Kada rižoto bude gotov, dodajte iseckane kisele krastavce i sve dobro promešajte. Poslužite toplo.

SLASNA UŽIČKA KOMPLET LEPINJA Napravi se lako, a pravi užitak za nepca
Savršena za doručak uz šolju jogurta.

SLANA BULGUR SALATA Dodajte kao prilog uz jelo od povrća i mesa
Gotova za 2 minuta.

POSNE KINOA PALAČINKE Treba vam samo 2 sastojka, a biće vazdušaste i sočne
Priprema je jednostavna, a ukus neverovatan.

POSNA GRBAVA PITA Budi nostalgiju na bakinu kuhinju, prste da poližete
Priprema je jednostavna, a ukus neverovatan.

POSNI GRAŠAK NA VODI Ukusno jelo koje se pravi lako, za savršen ručak
Ukusno, zasitno jelo koje krepi organizam u trenu.
Komentari (0)