POSNI PODVARAK SA SUVIM ŠLJIVAMA Držaće vas dugo sitim, a osvaja na prvi zalogaj

Ivana Pavlović

14:00

Sezonski recepti 0

Slasno i sočno jelo, pravićete stalno.

posni podvarak sa suvim šljivama
Shutterstock

Potrebno je:

  • 1 glavica kiselog kupusa
  • 1 veća glavica crnog luka
  • 1 šaka suvih šljiva
  • 2 šake oraha
  • 1 kašika mlevene začinske paprike
  • ulje
  • so, po potrebi

Priprema:

Rernu zagrejte na 220 stepeni. U jednu posudu stavite ulje, pa dodajte seckan crni luk i malo propržite.Onda dodajte seckan kiseli kupus, seckane suve šljive, krupno sečene orahe i vodu,  pa dinstajte pola sata. Prebacite u posudu za pečenje, pa dodajte malo ulja i mlevenu začinsku papriku. Pecite podvarak pola sata, u rerni zagrejanoj na 220 stepeni. 

 

@moja.trpeza Kokos rapsodija Sastojci: 200 g kokosa 200 g blendiranog badema 1 puding od vanile 1 limun (kora) 1 kašika meda Priprema: Pomešajte puding od vanile, kokos, badem, med i narendanu koru limuna dok ne dobijete kompaktnu smesu. Oblikujte kuglice i pecite u air fryer-u 10 minuta na 200°C. Poslužite uz preliv od pistaća i uživajte u rapsodiji ukusa! #trpeza #mojatrpeza #fypシ゚ #foryoupage #fyp #goviral #fouryou #viral_video #recept ♬ original sound - Franklin Saint

 

Možda vas zanima:

Komentari (0)

Loading