SOČNI GULAŠ Po receptu bez mane, pravi raj za nepca
Držaće vas dugo sitim.

Potrebno je:
- 700 g telećih krmenadli, isečenih na kocke
- 2 crna luka
- 2 paprike, isečene na trakice
- 2 čena belog luka, usitnjena
- 2 kašičice paprike u prahu
- 1 šolja paradajza iz konzerve
- 1 šolja goveđe supe
- maslinovo ulje
- so i biber po ukusu
Priprema:
U velikom loncu zagrejte maslinovo ulje i pržite crni luk i beli luk dok ne postanu staklasti. Dodajte teletinu i pržite dok meso ne poprimi smeđu boju. Dodajte papriku, papriku u prahu, paradajz i goveđu supu. Smanjite vatru, pokrijte lonac i kuvajte 1,5-2 sata dok meso ne postane mekano. Poslužite uz testeninu, palentu ili pire krompir.
Možda vas zanima:

GULAŠ SA PIVOM Sočni specijalitet koji pomera granice dobrog ukusa, za ručak koji se pamti
Služite uz prilog po želji.

JUNEĆI GULAŠ PO KAFANSKOM RECEPTU Ova dva sastojka mu daju potpuni šmek, bićete iznenađeni koji su
Dva potpuno neočekivana sastojka dodaju na ukusu, nema ko vam neće tražiti recept.

SOČNI GULAŠ SA PIVOM Jelo za gurmane i one izbirljive ukusa koji se ne zaboravlja
Sočan i slasan, pravićete stalno.

JUNEĆI GULAŠ U CRNOM VINU Gurmanski specijalitet za one izbirljive
Sočan i drugačiji, prste da poližete.

PASTIRSKA MUSAKA ZA PRAVE GURMANE Lako se pravi, a nećete moći da prestanete da jedete
Sjajan predlog za vikend ručak.

NAJBRŽA ČOKOLADNA TORTA Pravi se po principu smuti pa prospi, a budi sva čula mirisom i ukusom
Nema ko će ostati na samo jednom parčetu.

SOČNI GRAŠAK ZA SAVRŠEN RUČAK Recept iskusne domaćice koji uspeva baš svima
Sočan i slasan, bićete oduševljeni ukusom.

PAPULA RAJ ZA NEPCA Samo ovako pripremljenu je voleo Karađorđe, a savršena je i za dane posta
Držaće vas sitim satima, a savršenog ukusa.

SOGAN DOLMA Podsećaju na punjene paprike, a ukusom ostavljaju bez daha
Savršen spoj luka i mesa u jelu čiji se ukus ne zaboravlja.
Komentari (0)