SOČNI GULAŠ Po receptu bez mane, pravi raj za nepca

Ivana Pavlović

16:30

Sezonski recepti 0

Držaće vas dugo sitim.

gulaš
Shutterstock

Potrebno je:

  • 700 g telećih krmenadli, isečenih na kocke
  • 2 crna luka
  • 2 paprike, isečene na trakice
  • 2 čena belog luka, usitnjena
  • 2 kašičice paprike u prahu
  • 1 šolja paradajza iz konzerve
  • 1 šolja goveđe supe
  • maslinovo ulje
  • so i biber po ukusu

Priprema:

U velikom loncu zagrejte maslinovo ulje i pržite crni luk i beli luk dok ne postanu staklasti. Dodajte teletinu i pržite dok meso ne poprimi smeđu boju. Dodajte papriku, papriku u prahu, paradajz i goveđu supu. Smanjite vatru, pokrijte lonac i kuvajte 1,5-2 sata dok meso ne postane mekano. Poslužite uz testeninu, palentu ili pire krompir.

@moja.trpeza Pohovano savršenstvo od banana Sastojci: 2 zrele banane 50 g mlevenih oraha, badema ili lešnika Borovnice po ukusu 100 g posne bele čokolade Priprema: 1. Pripremite banane – oljuštite ih, prepolovite i podelite na manje komade. 2. Dodajte orašaste plodove – pospite izblendirane orahe, bademe ili lešnike po bananama, tako da se lepo oblože. 3. Pecite – zagrejte pleh i ispecite banane sa svih strana dok ne dobiju blago zlatnu boju. 4. Serviranje – na tanjir sipajte borovnice, poređajte tople banane i prelijte ih otopljenom posnom belom čokoladom. 5. Uživajte – poslužite odmah dok je desert topao i čokolada se divno razliva preko banana! Savršen posni desert gotov za par minuta! #mojatrpeza #trpeza #kuhinja #kuhinjarecepti #pohovano #njaminjam😋 #viral_video #viralvideos #foruyou ♬ bounce (i just wanna dance) - фрози & joyful

 

Možda vas zanima:

Komentari (0)

Loading