POSNE PIHTIJE Od oslića, a ukusne i sočne, nećete moći da prestanete da ih jedete
Prave se lako, a osvajaju ukusom.

Potrebno je:
- 800 g glava i repova od oslića
- kuvana šargarepa
- limun ili sirće
- so
Priprema:
Ribu skuvajte, odvojte od kostiju i spojite sa seckanom kuvanom šargarepom, svežim peršunom, limunom ili sirćetom. Začinite, poređajte u posudu i nalijte fondom u kojem se kuvala. Ukoliko ima previše fonda, ukuvajte ga do željene količine. Pihtije ostavite na hladnom. Ove pihtije možete da spremate i od kečige jer i ona u sebi sadrži dosta želirajućih materija.

Ovo letovalište je bilo hit prošle godine – a ove godine je još veći hit! Rezervište na vreme!

ASTRALIJSKOM GRADIĆU NEOPHODAN LEKAR Plaćaju 400.000 evra godišnje i još nisu našli kandidata

VUČIĆ SA LEGENDARNIM LUISOM FIGOM: Pogledajte susret - srpski predsednik dobio specijalni poklon od vlasnika PSG-a (VIDEO)

MLADOST Engobirani crep nove generacije i Energetski blokovi – provereni kvalitet uz 50 godina garancije!

Procurila informacija: Mađarska se povlači

IZBEGNI PAD, OSIGURAJ DOBITAK!

Ministar Ristić sa direktorkom Novinsko-izdavačke ustanove "Libertatea" – Istaknut značaj informisanja na jezicima nacionalnih manjina

VUČIĆ SA LEGENDARNIM FUDBALEROM: Pogledajte susret srpskog predsednika i Luisa Figa (VIDEO)

VUČIĆ SA LEGENDARNIM LUSIOM FIGOM: Pogledajte susret - srpski predsednik dobio specijalni poklon od vlasnika PSGA-a (VIDEO)

EKSKLUZIVNO Čuveni ekonomista Džefri Saks – „Srbija ima veliku šansu, da postane most, mesto povezivanja“

POSNI PAPRIKAŠ SA BUKOVAČAMA Sočno jelo koje će vas dugo držati sitim
Dodajte prilog po želji i uživajte.

NJOKE OD LEBLEBIJA Drugačije i preukusne, za savršen ručak
Dodajte prilog po želji i uživajte u ukusnom ručku.

GIBANICA OD PATLIDŽANA Omiljena srpska pita na nov način, puna hrskavih kora i sočnog nadeva
Ako volite klasičnu gibanicu, ovu sa patlidžanom ćete obožavati.

DOMAĆE PIHTIJE Slasno predjelo koje osvaja na prvi zalogaj
Slasne i ukusne, a super idu uz hleb i kisele krastavčiće.

DOMAĆA PAŠTETA OD ČVARAKA Slasna i ukusna, a totalno drugačija
Mažite na hleb ili dodajte kao prilog nekom jelu.
Komentari (0)