POSNE PRŽENICE Nimalo ne zaostaju za originalom, za savršen doručak
Dodajte slani ili slatki prilog po želji.

Potrebno je:
Možda vas zanima:

PUNJENE PRŽENICE IZ TOSTERA Toliko su slasne da nećete moći da prestanete da ih jedete
Prave se lako, a nikad slasnije.

PRŽENICE BEZ JAJA Viralni hit koji je oduševio sve domaćice, a podjednako ukusne
Drugačije, a jednako sočne i ukusne, najbolje služite uz prilog po želji.

CRNOGORSKE PRIGANICE Savršeno idu uz jogurt, spolja hrskave, a iznutra mekane kao pamuk
Savršene za doručak, nestaće sa stola odmah.

PRŽENICE IZ RERNE Ukus savršenog doručka koji se maltene pravi sam
Nisu masne, a naprave se začas, obožavaće ih cela porodica.
- 6 kriški hleba
- 200 ml biljnog mleka
- 1 kašika šećera
- 1 kašičica vanilinog šećera
- prstohvat soli
- ulje za prženje
- cimet
- voće
Priprema:
U jednoj posudi pomešajte biljno mleko, šećer, vanilin šećer, cimet i prstohvat soli. U tiganj sa zagrejanim uljem stavite kriške hleba umočene u smesu. Pržite oko dva do tri minuta sa svake strane, dok ne postanu zlatno-smeđe i hrskave. Zatim stavite prženice na ubrus da se ocede od viška ulja.

POSNE BOLONJEZE SA PEČURKAMA Slasno jelo prvi je raj za nepca
U savršenom spoju sa pečurkama, prste da poližete.

RUM KOLAČ Sočan kolač mekan kao duša, ukusa koji priča priče
Neodoljiv desert jednostavne pripreme.

LAGANI TART SA LIMUNOM Kremast i sočan, po receptu bez mane
Osvežavajući desert za prave sladokusce.

ČOKOLADNA PITA OD PRHKOG TESTA Neodoljiva poslastica nestaće sa stola odmah
Super ide uz šoljicu kafe.

FOKAČA SA RUZMARINOM Mirisna pogača mekana kao duša, a slaže se sa raznim prilozima
Sočna fokača biće mekana danima.
Komentari (0)