SOČIVO SA KOMADIĆIMA SOJE Posni specijalitet koji će vas dugo držati sitim, ukusa koji budi sva čula
Sočno i slasno, a posno jelo.

Potrebno je:
Možda vas zanima:

POSNE SARMICE OD ZELJA ZA SAVRŠEN RUČAK Toliko su ukusne da ćete zaboraviti da nedostaje meso
Sočne i ukusne, prste da poližete.


KREMASTA FUNGI PASTA Posno jelo iz italijanske kuhinje koje greje dušu i telo
Služite uz sos po želji.

POSNE VARENIKE SA SREMUŠEM Prolećni ručak po receptu iz starog bakinog rokovnika
Ukusne i drugačije, pravićete stalno.
- 100 g komadića soje
- 100 g sočiva
- 2 šargarepe
- ulje
- so
- biber
- bosiljak
- lovorov list
- kari
- 150 ml paradajz soka
Priprema:
Skuvajte sočivo i oljuštenu šargarepu. Skuvajte soju sa listom lovora. Onda dobro ocedite od vode i sipajte u šerpu sa malo ulja. Kratko propržite, pa posolite i začinite. Sipajte pasirani paradajz. Bon appetit!

POSNA KOKOS TORTA Lagana poslastica koja miriše na more, a osvaja ukusom
Kremasta i neodoljiva, pravićete i kada nije post.

KREMASTA MIMOZA SALATA Svečano predjelo koje se super slaže sa raznim jelima, a posna
Sočna i svečana, savršena za sve bitne događaje.

SREMSKI PAPRIKAŠ Posni delikates pravi je raj za nepca, pravićete i mrsnim danima
Služite uz krompir ili prilog po želji.

SMUĐ ORLI Posni specijalitet za Veliki petak, za ručak koji se pamti
Dodajte krompir ili prilog po želji.

SLANA ROZEN TORTA Brzo predjelo koje će gosti obožavati
Napravi se brzo i lako, a pojede brzo.
Komentari (0)