NAĆOSI NA DOMAĆI NAČIN Recept koji morate da znate, biće slasni kao oni iz bioskopa
Samo dodajte umak po želji.

Potrebno je:
- 1 šoljica kukuruznog brašna
- 1 šoljica običnog brašna
- pola kesice praška za pecivo
- 2 kašike margarina
- 1 kašičica susama
- 1 kašičica semenki lana
- 2 kašičice semenki suncokreta
- 1 kašika maslinovog ulja
- malo mlake vode
- malo soli
- parmezan
Priprema:
Rernu zagrejte na 150 stepeni. Od brašna, semenki, vode i margarina zamesite brašno. Smesu podelite na manje kuglice, pa ostavite pola sata da nadođee. Ona ih razvaljajte na tanko i ređajte u pleh obložen pek papirom. Pecite naćose oko pola sata, u rerni zagrejanoj na 150 stepeni.

JEDNOSTAVNI RECEPT ZA NAJKREMASTIJI KROMPIR PIRE Uspeće i početnicima u kuhinji
Dodajte kao prilog ćuftama.

PICA SA 4 VRSTE SIRA Priredite užitak vašim čulima, za večeru koja se pamti
Sočna i slasna, sa gotovom podlogom, biće spremna začas.

BRUSKETI SA DIMLJENIM LOSOSOM Italijansko brzo predjelo koje će oduševiti i najizbirljivije
Hrskavi i sočni, pravićete stalno.

TELETINA SA ŠAMPINJONIMA Gurmanski specijalitet koji pomera granice dobrog ukusa, za ručak koji se pamti
Najbolje služite uz kuvani pirinač i sir.

KROASANI SA VANILOM I VOĆEM Mekani kao duša i vazdušasti, a super idu uz kafu
Od navedene količine dobićete 8 kroasana.
Komentari (0)