NAĆOSI NA DOMAĆI NAČIN Recept koji morate da znate, biće slasni kao oni iz bioskopa
Samo dodajte umak po želji.
Potrebno je:
- 1 šoljica kukuruznog brašna
- 1 šoljica običnog brašna
- pola kesice praška za pecivo
- 2 kašike margarina
- 1 kašičica susama
- 1 kašičica semenki lana
- 2 kašičice semenki suncokreta
- 1 kašika maslinovog ulja
- malo mlake vode
- malo soli
- parmezan
Priprema:
Rernu zagrejte na 150 stepeni. Od brašna, semenki, vode i margarina zamesite brašno. Smesu podelite na manje kuglice, pa ostavite pola sata da nadođee. Ona ih razvaljajte na tanko i ređajte u pleh obložen pek papirom. Pecite naćose oko pola sata, u rerni zagrejanoj na 150 stepeni.
MUSAKA OD PEČENIH PAPRIKA BOLJA OD KLASIČNE Svaki zalogaj je raj za nepca
Zasitna i sočna, pravićete stalno.
POSNA DOBOŠ TORTA UKUSOM NIMALO NE ZAOSTAJE ZA ORIGINALOM Svi će vam tražiti dodatno parče
Savršena za slavu i sve praznike.
POHOVANE KRMENADLE ZA SAVRŠENU NEDELJU Ručak koji vole svi od 7 do 107 godina
Meso se lepi za prste.
RECEPT LEPE BRENE ZA PILETINU SA PEČURKAMA RASPAMETIO DOMAĆICE Brzo, jednostavno i preukusno jelo
Legendarna pevačica Lepa Brena jednom prilikom podelila je recept za jednostavno, brzo i preukusno jelo. U pitanju je zapečena piletina sa šampinjonima koja je vrlo zasitna, a nema ko je ne voli. A ako gledamo Breninu super liniju, rekli bismo i da ne goji.
BRZI KOLAČ SA BUNDEVOM I ORASIMA Baš kao onaj iz bakine kuhinje, mami i mirisom i ukusom
Priprema je jednostavna, a ukus fantastičan.
Komentari (0)