NAĆOSI NA DOMAĆI NAČIN Recept koji morate da znate, biće slasni kao oni iz bioskopa
Samo dodajte umak po želji.

Potrebno je:
- 1 šoljica kukuruznog brašna
- 1 šoljica običnog brašna
- pola kesice praška za pecivo
- 2 kašike margarina
- 1 kašičica susama
- 1 kašičica semenki lana
- 2 kašičice semenki suncokreta
- 1 kašika maslinovog ulja
- malo mlake vode
- malo soli
- parmezan
Priprema:
Rernu zagrejte na 150 stepeni. Od brašna, semenki, vode i margarina zamesite brašno. Smesu podelite na manje kuglice, pa ostavite pola sata da nadođee. Ona ih razvaljajte na tanko i ređajte u pleh obložen pek papirom. Pecite naćose oko pola sata, u rerni zagrejanoj na 150 stepeni.


POTAŽ OD ORAHA I CELERA Posan i ukusan, krepi organizam u trenu
Kremast i ukusan, pravićete i mrsnim danima.

AMERIČKA PITA Klasik koji se ne odbija, po receptu za početnike, prste da poližete
Otopićete se od miline koliko je slatka.

GURMANSKE ROLNICE SA KULENOM Svaki zalogaj je raj za nepca, a savršene za doručak ili večeru
Najbolje služite uz jogurt.

BIFTEK VELINGTON Lisnato testo, pečurke i juneće meso u delikatesu od koga zastaje dah
Ukrasiće svaku svečanu trpezu i oduševiti ukusom sve goste.
Komentari (0)