NAĆOSI NA DOMAĆI NAČIN Recept koji morate da znate, biće slasni kao oni iz bioskopa
Samo dodajte umak po želji.
Potrebno je:
- 1 šoljica kukuruznog brašna
- 1 šoljica običnog brašna
- pola kesice praška za pecivo
- 2 kašike margarina
- 1 kašičica susama
- 1 kašičica semenki lana
- 2 kašičice semenki suncokreta
- 1 kašika maslinovog ulja
- malo mlake vode
- malo soli
- parmezan
Priprema:
Rernu zagrejte na 150 stepeni. Od brašna, semenki, vode i margarina zamesite brašno. Smesu podelite na manje kuglice, pa ostavite pola sata da nadođee. Ona ih razvaljajte na tanko i ređajte u pleh obložen pek papirom. Pecite naćose oko pola sata, u rerni zagrejanoj na 150 stepeni.
POSNI SENDVIČ SA TUNJEVINOM Pikantan ukus osvaja sva čula
Možete dodati i kukuruz, masline ili crveni luk ako volite jače ukuse.
PAPRIKE U PAVLACI NA DOMAĆINSKI NAČIN Imamo najbolji recept za omiljeno predjelo, više ga nikada nećete kupovati u prodavnici
Paprika u pavlaci su savršen prilog na vašem stolu. Brzo i lako se spremaju a za bolji ukus potrebne su vam paprike somborke
BRZINSKI RUČAK ZA MEDALJU Krompir koji se sprema za 10 minuta i svi ga obožavaju
Ovo jelo spaja hrskavi krompir, sočne sastojke i kremastu prelivenu smesu, pa na sto dolazi kao pravo malo domaće „zapečeno čudo“
MASALA, ČAJ SA BOSFORA Ubrzava metabolizam, reguliše težinu i jača imunitet, evo kako se pravi
Neobičan čaj koji je kombinacija začina iz Indije i Egipta i toplog mleka čini čuda za imunitet...
BRZO REŠENJE ZA RUČAK ILI VEČERU Fantastična testanina sa tunjevinom, posno jelo koje svi vole
Odaberite omiljenu vrstu testenine, uzmite praziluk, kuvan paradajz ili kečap, konzervu tunjevine i prelep obrok je skoro spreman
Komentari (0)