NAĆOSI NA DOMAĆI NAČIN Recept koji morate da znate, biće slasni kao oni iz bioskopa

Ivana Pavlović

16:30

Sezonski recepti 0

Samo dodajte umak po želji.

naćosi
Shutterstock

Potrebno je:

  • 1 šoljica kukuruznog brašna
  • 1 šoljica običnog brašna
  • pola kesice praška za pecivo
  • 2 kašike margarina
  • 1 kašičica susama
  • 1 kašičica semenki lana
  • 2 kašičice semenki suncokreta
  • 1 kašika maslinovog ulja
  • malo mlake vode
  • malo soli
  • parmezan

Priprema:

Rernu zagrejte na 150 stepeni. Od brašna, semenki, vode i margarina zamesite brašno. Smesu podelite na manje kuglice, pa ostavite pola sata da nadođee. Ona ih razvaljajte na tanko i ređajte u pleh obložen pek papirom. Pecite naćose oko pola sata, u rerni zagrejanoj na 150 stepeni.

Komentari (0)