UŠTIPCI SA MESOM Recept koji morate da znate, nikad nisu bili ukusniji
Najbolje služite uz šolju jogurta.
Potrebno je:
- 250 g kuvanog belog mesa
- 100 g punomasnog kačkavalja
- 2 jajeta
- 2 kašike prezli
- 1 kašika brašna
- 1 kašika kisele pavlake
- 1 kašičica soli
Priprema
Iseckajte belo meso, pa mu dodajte rendani kačkavalj. Dodajte so, prezle, brašno, jaja i kiselu pavlaku. Dobro izmešajte viljuškom. Kašikom vadite uštipke na dlan posut prezlama i stavljajte ih na tanjir. U tiganju zagrejati ulje i pržite uštipke na jačoj vatri oko 10 minuta.
Možda vas zanima:
BRZI UŠTIPCI OSVOJIĆE I ONE IZBIRLJIVE Gotovi za nekoliko minuta, a nisu masni
Savršeno idu uz šoljicu kafe.
DOMAĆI UŠTIPCI SA MESOM BUDE SVA ČULA Mekani i sočni, polizaćete i prste
Bićete siti satima.
MEKIKE OD PIRE KROMPIRA SOČNIJE OD KLASIČNIH Bez čekanja da testo naraste, a tope se u ustima
Služite tople uz jogurt ili kiselo mleko.
EKSPRES UŠTIPCI Gotovi za 5 minuta, a svakim zalogajem vraćaju vreme unazad
Valjajte ih u prah šećer ili služite uz krem po želji.
POSNI SENDVIČ SA TUNJEVINOM Pikantan ukus osvaja sva čula
Možete dodati i kukuruz, masline ili crveni luk ako volite jače ukuse.
PAPRIKE U PAVLACI NA DOMAĆINSKI NAČIN Imamo najbolji recept za omiljeno predjelo, više ga nikada nećete kupovati u prodavnici
Paprika u pavlaci su savršen prilog na vašem stolu. Brzo i lako se spremaju a za bolji ukus potrebne su vam paprike somborke
BRZINSKI RUČAK ZA MEDALJU Krompir koji se sprema za 10 minuta i svi ga obožavaju
Ovo jelo spaja hrskavi krompir, sočne sastojke i kremastu prelivenu smesu, pa na sto dolazi kao pravo malo domaće „zapečeno čudo“
MASALA, ČAJ SA BOSFORA Ubrzava metabolizam, reguliše težinu i jača imunitet, evo kako se pravi
Neobičan čaj koji je kombinacija začina iz Indije i Egipta i toplog mleka čini čuda za imunitet...
BRZO REŠENJE ZA RUČAK ILI VEČERU Fantastična testanina sa tunjevinom, posno jelo koje svi vole
Odaberite omiljenu vrstu testenine, uzmite praziluk, kuvan paradajz ili kečap, konzervu tunjevine i prelep obrok je skoro spreman
Komentari (0)