ŠPANSKI OMLET Jeftino jelo brze pripreme koje nećete moći da prestanete da jedete
U sočnom spoju sa krompirom, prste da poližete.
Potrebno je:
- 6 jaja
- 5 mladih krompirića
- 1 crni luk
- so, ulje
- peršun za posipanje (opciono)
Priprema:
Oljuštite krompir i luk, isecite na kockice. Zagrejte malo ulja u tiganju, prodinstajte luk, dodajte krompir i pržite na tihoj vatri dok ne omekša. Ocedite ulje. Umutite jaja viljuškom, dodajte so po ukusu. Dodajte ispržene krompir i luk, promešajte. U tiganju zagrejte dve kašike ulja i sipajte smesu. Pržite sa obe strane dok ne dobije smeđu boju. Servirajte posuto iseckanim peršunom.
Možda vas zanima:
ŠPANSKI OMLET BOLJI OD KLASIČNOG U savršenom spoju kajgane i krompira, pravićete stalno
Omlet za gurmane i one izbirljive, prste da poližete.
ŠPANSKI OMLET Slasan doručak koji nikoga ne ostavlja ravnodušnim, za najbolji početak dana
Ako volite klasičan omlet, ovaj ćete da obožavate.
POSNA SARMA UKUSNIJA OD KLASIČNE Baš ovako su je pravile domaćice u Jugoslaviji
Ručak koji greje dušu i telo.
POSNI SENDVIČ SA TUNJEVINOM Pikantan ukus osvaja sva čula
Možete dodati i kukuruz, masline ili crveni luk ako volite jače ukuse.
PAPRIKE U PAVLACI NA DOMAĆINSKI NAČIN Imamo najbolji recept za omiljeno predjelo, više ga nikada nećete kupovati u prodavnici
Paprika u pavlaci su savršen prilog na vašem stolu. Brzo i lako se spremaju a za bolji ukus potrebne su vam paprike somborke
BRZINSKI RUČAK ZA MEDALJU Krompir koji se sprema za 10 minuta i svi ga obožavaju
Ovo jelo spaja hrskavi krompir, sočne sastojke i kremastu prelivenu smesu, pa na sto dolazi kao pravo malo domaće „zapečeno čudo“
MASALA, ČAJ SA BOSFORA Ubrzava metabolizam, reguliše težinu i jača imunitet, evo kako se pravi
Neobičan čaj koji je kombinacija začina iz Indije i Egipta i toplog mleka čini čuda za imunitet...
BRZO REŠENJE ZA RUČAK ILI VEČERU Fantastična testanina sa tunjevinom, posno jelo koje svi vole
Odaberite omiljenu vrstu testenine, uzmite praziluk, kuvan paradajz ili kečap, konzervu tunjevine i prelep obrok je skoro spreman
Komentari (0)