TELETINA SA ŠAMPINJONIMA Gurmanski specijalitet koji pomera granice dobrog ukusa, za ručak koji se pamti
Najbolje služite uz kuvani pirinač i sir.

Potrebno je:
- 500 g teletine bez kostiju
- 850 g šampinjona u konzervi
- suvi biljni začin
- biber
- peršun,so i korijander
- 1 malo pavlake za kuvanje
- 0.5 dcl vode
- 1 dcl mleka
- brašno
- 3 kašike senfa
- 2 male šolje pirinča
Priprema:
Isecite meso na komade, pobrašnite i pržite u dubljoj tepsiji. Premažite senfom pa prevrnite da se ispeče.Onda dodajte oceđene šampnjone i kuvajte, pa začinite i sipajte vodu. Dodajte mljeko i dobro promešajte..Kada je skoro gotovo umešajte pavlaku za kuvanje, pa kuvajte još malo.
Možda vas zanima:

JAGNJETINA NA ZLATIBORSKI NAČIN Sa kajmakom, a meso se lepi za prste, nema joj ravne
Slasna i sočna, nema ko vam neće tražiti recept.

ROLOVANO MESO SA SPANAĆEM Ručak koji će celu porodicu ostaviti bez daha, po receptu bez premca
Specijalitet od mesa i spanaća, za ručak koji se pamti.

SVINJSKI KARE OD SENFA I LUKA Ručak koji će porodica obožavati, svaki zalogaj je raj za nepca
Savršenog ukusa, ukućani će stajati u redu za još.

PEČENA PRASETINA IZ RERNE Biće sočna i mekana, a korica hrskava, tajna je u ovome
Služite uz prilog po želji.
BRZA I JEDNOSTAVNA VEČERA Pohovane tikvice sa sosom od mirođije, sočne i aromatične
Obrok sa tikvicama je hranljiv i ukusan, te smo sigurni da ćete prste polizati

NITI GOJI, NITI GREJE TELO, PRIJA NEVEROVATNO Recept za letnju belu čorbu okrepljuje organizam, evo šta joj to daje božanski ukus
Svaki dan ćete želeti da vam se nađe na stolu...

JELU DAJU POSEBAN ŠMEK Ako vam je nestalo prezli, ovih 6 namirnica idealna su zamena
Evo koje su najbolje zamene za prezle

POHOVANI OSLIĆ Savršena ideja za ukusan posni ručak, svi će tražiti dodatak!
Zdrav ručak za celu porodicu.

RECEPT ZA DINSTANI GRAŠAK SE NAJVIŠE TRAŽI Topi se u ustima i nema toga ko može da mu odoli
Brzo se sprema, a preukusno je. Što je najbolje i deca ga obožavaju
Komentari (0)