JEDNOSTAVNI RECEPT ZA NAJKREMASTIJI KROMPIR PIRE Uspeće i početnicima u kuhinji
Dodajte kao prilog ćuftama.
Potrebno je:
- 800 g belog krompira
- 40 g maslaca
- 50 ml mleka
- so
- suvi biljni začin
Priprema:
Isecite krompir na kockice i kuvajte 20 minuta nakon ključanja. Onda ga izgnječite i dodajte maslac, mleko, so i suvi biljni začin. Mutite mikserom dok ne dobijete finu, glatku smesu.
Možda vas zanima:
NAPRAVITE SAVRŠEN PIRE KROMPIR Dodajte mu ova tri sastojka i biće kremast i neodoljiv
Napravite ovako i bićete oduševljeni ukusom.
NAJBOLJI PIRE KROMPIR Dodajte mu ova 2 sastojka, biće nikad kremastiji
Neodoljiv i kremast, prste da poližete.
PIRE KROMPIR KAO IZ RESTORANA Kremast i vazdušast, a nema grudvica
Savršeno ide uz ćufte ili spanać.
RECEPT ZA PIRE KROMPIR Ovako ga prave u restoranu i zato je kremast
Super ide uz meso, spanać ili ribu.
MUSAKA OD PEČENIH PAPRIKA BOLJA OD KLASIČNE Svaki zalogaj je raj za nepca
Zasitna i sočna, pravićete stalno.
POSNA DOBOŠ TORTA UKUSOM NIMALO NE ZAOSTAJE ZA ORIGINALOM Svi će vam tražiti dodatno parče
Savršena za slavu i sve praznike.
POHOVANE KRMENADLE ZA SAVRŠENU NEDELJU Ručak koji vole svi od 7 do 107 godina
Meso se lepi za prste.
RECEPT LEPE BRENE ZA PILETINU SA PEČURKAMA RASPAMETIO DOMAĆICE Brzo, jednostavno i preukusno jelo
Legendarna pevačica Lepa Brena jednom prilikom podelila je recept za jednostavno, brzo i preukusno jelo. U pitanju je zapečena piletina sa šampinjonima koja je vrlo zasitna, a nema ko je ne voli. A ako gledamo Breninu super liniju, rekli bismo i da ne goji.
BRZI KOLAČ SA BUNDEVOM I ORASIMA Baš kao onaj iz bakine kuhinje, mami i mirisom i ukusom
Priprema je jednostavna, a ukus fantastičan.
Komentari (0)