JEDNOSTAVNI RECEPT ZA NAJKREMASTIJI KROMPIR PIRE Uspeće i početnicima u kuhinji
Dodajte kao prilog ćuftama.
Potrebno je:
- 800 g belog krompira
- 40 g maslaca
- 50 ml mleka
- so
- suvi biljni začin
Priprema:
Isecite krompir na kockice i kuvajte 20 minuta nakon ključanja. Onda ga izgnječite i dodajte maslac, mleko, so i suvi biljni začin. Mutite mikserom dok ne dobijete finu, glatku smesu.
Možda vas zanima:
NAPRAVITE SAVRŠEN PIRE KROMPIR Dodajte mu ova tri sastojka i biće kremast i neodoljiv
Napravite ovako i bićete oduševljeni ukusom.
NAJBOLJI PIRE KROMPIR Dodajte mu ova 2 sastojka, biće nikad kremastiji
Neodoljiv i kremast, prste da poližete.
PIRE KROMPIR KAO IZ RESTORANA Kremast i vazdušast, a nema grudvica
Savršeno ide uz ćufte ili spanać.
RECEPT ZA PIRE KROMPIR Ovako ga prave u restoranu i zato je kremast
Super ide uz meso, spanać ili ribu.
POSNI SENDVIČ SA TUNJEVINOM Pikantan ukus osvaja sva čula
Možete dodati i kukuruz, masline ili crveni luk ako volite jače ukuse.
PAPRIKE U PAVLACI NA DOMAĆINSKI NAČIN Imamo najbolji recept za omiljeno predjelo, više ga nikada nećete kupovati u prodavnici
Paprika u pavlaci su savršen prilog na vašem stolu. Brzo i lako se spremaju a za bolji ukus potrebne su vam paprike somborke
BRZINSKI RUČAK ZA MEDALJU Krompir koji se sprema za 10 minuta i svi ga obožavaju
Ovo jelo spaja hrskavi krompir, sočne sastojke i kremastu prelivenu smesu, pa na sto dolazi kao pravo malo domaće „zapečeno čudo“
MASALA, ČAJ SA BOSFORA Ubrzava metabolizam, reguliše težinu i jača imunitet, evo kako se pravi
Neobičan čaj koji je kombinacija začina iz Indije i Egipta i toplog mleka čini čuda za imunitet...
Čarobni posni specijalitet: Slana pita od bundeve i krompira, kao iz bakine kuhinje
Slanu pitu od bundeve i krompira poslužite kao toplo ili hladno predjelo, ili kao lagani obrok nakon čorbice
Komentari (0)