TORTILJA SA ŠUNKOM I KAČKAVALJEM Spolja hrskava, a unutra mekana, vaša nepca će uživati
Brzo predjelo držaće vas dugo sitim.
Potrebno je:
- 1 tortilja
- 2 jaja
- 50 g šunke
- 40 g kačkavalja
- so
- biber
- začini po želji
- malo ulja
Priprema:
Umutite jaja, pa posolite i začinite. Sipajte ulje u tiganj, pa zagrejte. Dodajte umućena jaja, pa preko stavite tortilju. Zapečena jaja okrenite sa tortiljom. Zatim, šunku iseckajte na kockice pa narendajte kačkavalj. Dodajte preko jaja. Preklopite špatulom jednu stranu, da dobijete oblik valjka. Prebacite tortilje na tanjir pa isecite tortilju napola. Služite toplo uz prilog po želji.
Možda vas zanima:
PATLIDŽAN PUNJEN SIROM Sočno jelo koje govori 1000 jezika, a pravi se očas posla i uspeva svima
Obrok za pamćenje, prste da poližete.
PITA SA SIROM BOLJA OD BUREKA Ješćete je za doručak, ručak i večeru
Mirisna i sočna, po ukusu joj nema ravne.
POSNA SARMA UKUSNIJA OD KLASIČNE Baš ovako su je pravile domaćice u Jugoslaviji
Ručak koji greje dušu i telo.
SALATA OD PEČENIH PAPRIKA ZA NAJLEPŠU SLAVU Zaboravićete na mimozu i rusku
Kremasta i slasna, polizaćete i tanjir.
POSNI SENDVIČ SA TUNJEVINOM Pikantan ukus osvaja sva čula
Možete dodati i kukuruz, masline ili crveni luk ako volite jače ukuse.
PAPRIKE U PAVLACI NA DOMAĆINSKI NAČIN Imamo najbolji recept za omiljeno predjelo, više ga nikada nećete kupovati u prodavnici
Paprika u pavlaci su savršen prilog na vašem stolu. Brzo i lako se spremaju a za bolji ukus potrebne su vam paprike somborke
BRZINSKI RUČAK ZA MEDALJU Krompir koji se sprema za 10 minuta i svi ga obožavaju
Ovo jelo spaja hrskavi krompir, sočne sastojke i kremastu prelivenu smesu, pa na sto dolazi kao pravo malo domaće „zapečeno čudo“
MASALA, ČAJ SA BOSFORA Ubrzava metabolizam, reguliše težinu i jača imunitet, evo kako se pravi
Neobičan čaj koji je kombinacija začina iz Indije i Egipta i toplog mleka čini čuda za imunitet...
BRZO REŠENJE ZA RUČAK ILI VEČERU Fantastična testanina sa tunjevinom, posno jelo koje svi vole
Odaberite omiljenu vrstu testenine, uzmite praziluk, kuvan paradajz ili kečap, konzervu tunjevine i prelep obrok je skoro spreman
Komentari (0)