BRZE ROLNICE SA SIROM Savršene za doručak ili večeru, a još ukusnije od onih iz pekare
Služite uz jogurt ili kiselo mleko.
Potrebno je:
Za fil:
- 2 jajeta
- 400 g suvog kravljeg sira
- 150 ml jogurta
- malo soli
Još:
- 500 g gotovih kora
- 70 ml ulja
- 1 jaje za premaz
- 3 kašike jogurta
Priprema:
Rernu zagrejte na 180 stepeni. U jednoj posudi umutite jaja, pa malo posolite.Onda dodajte izmrvljen sir i jogurt, pa peomešajte. Prvu koru premažite sa kašikom ulja, pa stavite drugu koru isto je premažite, pa nanesite dve kašike fila. Onda urolajte u rolnicu. U pleh obložen pek papirom ređajte rolnice, pa ih premažite mešavinom jaja i jogurta. Pustite da malo upiju premaz, pa ih opet premažite. Pecite rolnice oko 35 minuta, u rerni zagrejanoj na 180 stepeni. Prijatno!
Možda vas zanima:
PITA SA SIROM BOLJA OD BUREKA Ješćete je za doručak, ručak i večeru
Mirisna i sočna, po ukusu joj nema ravne.
SALATA OD PEČENIH PAPRIKA ZA NAJLEPŠU SLAVU Zaboravićete na mimozu i rusku
Kremasta i slasna, polizaćete i tanjir.
KINESKA SALATA NADMAŠILA RUSKU I MIMOZU A svakim zalogajem tera vodu na usta
Ukrasiće svaku svečanu trpezu.
STARINSKA GUŽVARA BUDI NOSTALGIJU Ješćete je za doručak, ručak i večeru
Brza i posna, a nema ko je ne voli.
POSNI SENDVIČ SA TUNJEVINOM Pikantan ukus osvaja sva čula
Možete dodati i kukuruz, masline ili crveni luk ako volite jače ukuse.
PAPRIKE U PAVLACI NA DOMAĆINSKI NAČIN Imamo najbolji recept za omiljeno predjelo, više ga nikada nećete kupovati u prodavnici
Paprika u pavlaci su savršen prilog na vašem stolu. Brzo i lako se spremaju a za bolji ukus potrebne su vam paprike somborke
BRZINSKI RUČAK ZA MEDALJU Krompir koji se sprema za 10 minuta i svi ga obožavaju
Ovo jelo spaja hrskavi krompir, sočne sastojke i kremastu prelivenu smesu, pa na sto dolazi kao pravo malo domaće „zapečeno čudo“
MASALA, ČAJ SA BOSFORA Ubrzava metabolizam, reguliše težinu i jača imunitet, evo kako se pravi
Neobičan čaj koji je kombinacija začina iz Indije i Egipta i toplog mleka čini čuda za imunitet...
BRZO REŠENJE ZA RUČAK ILI VEČERU Fantastična testanina sa tunjevinom, posno jelo koje svi vole
Odaberite omiljenu vrstu testenine, uzmite praziluk, kuvan paradajz ili kečap, konzervu tunjevine i prelep obrok je skoro spreman
Komentari (0)