BRZE ROLNICE SA SIROM Savršene za doručak ili večeru, a još ukusnije od onih iz pekare
Služite uz jogurt ili kiselo mleko.

Potrebno je:
Za fil:
- 2 jajeta
- 400 g suvog kravljeg sira
- 150 ml jogurta
- malo soli
Još:
- 500 g gotovih kora
- 70 ml ulja
- 1 jaje za premaz
- 3 kašike jogurta
Priprema:
Rernu zagrejte na 180 stepeni. U jednoj posudi umutite jaja, pa malo posolite.Onda dodajte izmrvljen sir i jogurt, pa peomešajte. Prvu koru premažite sa kašikom ulja, pa stavite drugu koru isto je premažite, pa nanesite dve kašike fila. Onda urolajte u rolnicu. U pleh obložen pek papirom ređajte rolnice, pa ih premažite mešavinom jaja i jogurta. Pustite da malo upiju premaz, pa ih opet premažite. Pecite rolnice oko 35 minuta, u rerni zagrejanoj na 180 stepeni. Prijatno!
Možda vas zanima:

GURMANSKE ROLNICE SA KULENOM Svaki zalogaj je raj za nepca, a savršene za doručak ili večeru
Najbolje služite uz jogurt.

PITA SA ZELJEM NA VODI Savršenog ukusa, ješćete je i mrsnim danima, a gotova za tili čas
Pogodna za dane strogog posta, a slasna.

PUNJENA JAJA Kremasto predjelo ukrasiće svaku svečanu trpezu
Prave se lako, a nestanu sa stola brzo.

BRZE ROLNICE SA MESOM Priprema je jednostavna, a ukus neverovatan
Sočne i slasne, ukusa koji priča priče.


POTAŽ OD ORAHA I CELERA Posan i ukusan, krepi organizam u trenu
Kremast i ukusan, pravićete i mrsnim danima.

AMERIČKA PITA Klasik koji se ne odbija, po receptu za početnike, prste da poližete
Otopićete se od miline koliko je slatka.

GURMANSKE ROLNICE SA KULENOM Svaki zalogaj je raj za nepca, a savršene za doručak ili večeru
Najbolje služite uz jogurt.

BIFTEK VELINGTON Lisnato testo, pečurke i juneće meso u delikatesu od koga zastaje dah
Ukrasiće svaku svečanu trpezu i oduševiti ukusom sve goste.
Komentari (0)