DOMAĆI KREM OD PISTAĆA Bez šećera je, a super ide uz kroasan ili palačinke
Čuvajte u hermetički zatvorenoj kutiji.

Potrebno je:
- 200 g nesoljenih i nepečenih pistaća
- prstohvat vanilinog šećera
Priprema:
Pistaće blendajte 20 minuta. Kada postane kao puter, blendajte još 4 minuta, pa prebacite u teglu. Kako biste napravili ovaj namaz blendirajte pistaće oko 20 minuta. Postepeno će se pretvoriti u pastu, a zatim u puter. Kada se pretvori u puter, blendirajte još 3-4 minuta. Dodajte malo vanilinog šećera.
Možda vas zanima:

DŽEM OD BRESKVI I VANILE Prste ćete polizati koliko je neodoljiv, kao osmišljen za proleće
Džem od breskvi i vanile recept.

NAMAZ OD AVOKADA Zdrav i ukusan, super kao brza užina uz parče hleba
Mažite na hleb ili dodajte kao prilog jelu.

ZDRAVA I BRZA PAŠTETA OD KIKIRIKIJA I KROMPIRA Savršena za dane strogog posta, a izuzetno ukusna
Mažite na hleb ili dodajte kao prilog jelu.

KAKO DA NAPRAVITE DOMAĆI MAJONEZ? Treba vam samo 5 minuta, a biće još ukusniji i zdraviji
Priprema je laka, a ukus neverovatan.


POTAŽ OD ORAHA I CELERA Posan i ukusan, krepi organizam u trenu
Kremast i ukusan, pravićete i mrsnim danima.

AMERIČKA PITA Klasik koji se ne odbija, po receptu za početnike, prste da poližete
Otopićete se od miline koliko je slatka.

GURMANSKE ROLNICE SA KULENOM Svaki zalogaj je raj za nepca, a savršene za doručak ili večeru
Najbolje služite uz jogurt.

BIFTEK VELINGTON Lisnato testo, pečurke i juneće meso u delikatesu od koga zastaje dah
Ukrasiće svaku svečanu trpezu i oduševiti ukusom sve goste.
Komentari (0)