SOČNA MUSAKA SA TIKVICAMA Jednostavna i lagana za pripremu, a eksplozija ukusa u svakom zalogaju
Sočna i slasna, za pravo uživanje.

Potrebno je:
- 4 tikvice
- 300 g mlevenog mesa
- 1 glavica crnog luka
- 2 krompira
- 2 jaja
- 200 ml mleka
- so
- biber
- ulje
Priprema:
Tikvice i krompir isecite na tanke kolutove. Na ulju propržite sitno seckan crni luk, dodajte mleveno meso i pržite dok ne porumeni. U vatrostalnu posudu ređajte red krompira, red mlevenog mesa, red tikvica, ponavljajte dok se ne potroše sastojci. Umutite jaja sa mlekom, prelijte preko musake. Pecite musaku u rerni zagrejanoj na 180 stepeni oko 40 minuta.
Možda vas zanima:

GURMANSKA MUSAKA SA PEČURKAMA Sočna i slasna, a pogodna i za dane posta
Sočno jelo osvojiće vas od prvog zalogaja.

MUSAKA OD KROMPIRA Klasik koji nikada ne izlazi iz mode, za ručak koji se pamti
Ručak koji će porodica obožavati.

MUSAKA SA PEČURKAMA Jelo koje osvaja na prvi zalogaj, zasitno i preukusno
Slasna i ukusna, prste da poližete.

SOČNA MUSAKA SA KUVANIM JAJIMA Jeftino jelo skupog ukusa koje će gurmani obožavati
Ukusna i drugačija, postaće vaše novo omiljeno jelo.


POTAŽ OD ORAHA I CELERA Posan i ukusan, krepi organizam u trenu
Kremast i ukusan, pravićete i mrsnim danima.

AMERIČKA PITA Klasik koji se ne odbija, po receptu za početnike, prste da poližete
Otopićete se od miline koliko je slatka.

GURMANSKE ROLNICE SA KULENOM Svaki zalogaj je raj za nepca, a savršene za doručak ili večeru
Najbolje služite uz jogurt.

BIFTEK VELINGTON Lisnato testo, pečurke i juneće meso u delikatesu od koga zastaje dah
Ukrasiće svaku svečanu trpezu i oduševiti ukusom sve goste.
Komentari (0)