OMLET SA SPANAĆEM IZ RERNE Klasik na drugačiji način, osvojiće vas ukusom, a pravi se lako
Savršen za doručak.

Potrebno je:
- 4 jaja
- 150 g spanaća
- 50 g sira
- 2 kašike pavlake
- so
- biber
- prstohvat muskantnog oraha
- maslinovo ulje
- seckani mladi luk
- beli luk
- susam
Priprema:
Rernu zagrejte na 200 stepeni. Operite i očistite svež spanać, pa ga kratko prodinstajte na malo ulja. Onda ocedite od viška vode. U jednoj posudi umutite jaja sa pavlakom, pa dodajte so, biber i po želji prstohvat muškatnog oraščića. Dodajte pripremljeni spanać i izmrvljen sir. Tiganj koji može u rernu podmažite pa sipajte smesu. Pecite omlet 15 do 20 minuta, u rerni zagrejanoj na 200 stepeni.
Možda vas zanima:

BIFTEK VELINGTON Lisnato testo, pečurke i juneće meso u delikatesu od koga zastaje dah
Ukrasiće svaku svečanu trpezu i oduševiti ukusom sve goste.

FUNGI PASTA Kremasta i slasna, jedini recept koji će vam trebati za italijanski specijalitet
Polizaćete prste koliko je ukusno.

ŠARENI RIŽOTO SA PEČURKAMA Ručak koji budi sva čula, ukućani će stajati u redu za još
Ukusan i zasitan, za ručak koji se pamti.

SLATKE PRŽENICE SA JAGODAMA Specijalitet koji se ne odbija, poćiće vam voda na usta koliko su dobre
Priprema je jednostavna, a ukus neverovatan.


POTAŽ OD ORAHA I CELERA Posan i ukusan, krepi organizam u trenu
Kremast i ukusan, pravićete i mrsnim danima.

AMERIČKA PITA Klasik koji se ne odbija, po receptu za početnike, prste da poližete
Otopićete se od miline koliko je slatka.

GURMANSKE ROLNICE SA KULENOM Svaki zalogaj je raj za nepca, a savršene za doručak ili večeru
Najbolje služite uz jogurt.

BIFTEK VELINGTON Lisnato testo, pečurke i juneće meso u delikatesu od koga zastaje dah
Ukrasiće svaku svečanu trpezu i oduševiti ukusom sve goste.
Komentari (0)