KREM ČORBA OD ŠPARGLI Energetska bomba koja će vas osvežiti u trenu, kremasta i lagana
Predjelo savršenog ukusa.

Potrebno je:
- 30 g putera
- 1/2 manje glavice luka
- 1 čen belog luka
- 100 g očišćene špargle
- 500 ml supe od povrća
- 1 kašika limunovog soka
- 50 ml slatke pavlake
- so
- biber prema ukusu
- 80 g parmezana
Priprema:
Puter zagrejte u šerpici da se otopi, pa dodajte sitno seckan crni i beli luk, i dinstajte 3-4 minuta dok luk ne omekša. Umešajte seckane špargle, pa prodinstajte još 2-3 minuta uz povremeno mešanje. Supu od povrća sipajte preko dinstanih špargli pa dodajte limunov sok. Krčkajte sve oko 20 minuta, na umerenoj vatri, sve dok ne omekša. Šporet isključite pa ostavite čorbu da se malo prohladi. Izblendajte.Zatim, vratite čorbu u šerpu, pa posolite i pobiberite. Dodajte slatku pavlaku i parmezan. Zagrevajte da se sir skroz istopi.
Možda vas zanima:

POTAŽ OD ŠARGAREPE I BUNDEVE Kremasto i sočno predjelo koje ćete praviti iznova
Ukusa bez mane, a krepi organizam u trenu.

POTAŽ OD PATLIDŽANA Drugačiji i preukusan, a pun vitamina, daće vam energije za ceo dan
Ukusa koji priča priče, sipaćete tanjir više.

POTAŽ OD TIKVICA Lagan i osvežavajuć, a pun vitamina, okrepiće vas u momentu
Ukusan i zdrav, bićete oduševljeni.

POTAŽ OD POVRĆA SA KIKIRIKIJEM Kremast i pun vitamina, a svaki zalogaj miluje nepca
Kikiriki mu dodaje na ukusu.


POTAŽ OD ORAHA I CELERA Posan i ukusan, krepi organizam u trenu
Kremast i ukusan, pravićete i mrsnim danima.

AMERIČKA PITA Klasik koji se ne odbija, po receptu za početnike, prste da poližete
Otopićete se od miline koliko je slatka.

GURMANSKE ROLNICE SA KULENOM Svaki zalogaj je raj za nepca, a savršene za doručak ili večeru
Najbolje služite uz jogurt.

BIFTEK VELINGTON Lisnato testo, pečurke i juneće meso u delikatesu od koga zastaje dah
Ukrasiće svaku svečanu trpezu i oduševiti ukusom sve goste.
Komentari (0)