FUNGI PASTA UKUSNIJA OD KLASIČNE Jelo koje greje dušu i telo, po receptu bez mane
Ručak zbog kog će ukućani stajati u redu za još.
Potrebno je:
- 300 g špageta ili neke druge paste po izboru
- 300 g šampinjona
- 2 čena belog luka
- 1 crveni luk
- 2 kašike maslinovog ulja
- 200 ml pavlake za kuvanje
- 50 g rendanog parmezana
- sveži peršun (sitno iseckan)
- so i biber po ukusu
Priprema:
U tiganju zagrejte maslinovo ulje, dodajte crveni luk i beli luk i pržite dok ne postanu staklasti. Dodajte iseckane šampinjone i pržite ih dok ne omekšaju i dok tečnost ne ispari. Posolite i pobiberite po ukusu. Smanjite vatru i dodajte pavlaku za kuvanje, kuvajte nekoliko minuta dok se sos malo ne zgusne. Dodajte kuvanu pastu u tiganj sa sosom od pečuraka i dobro promešajte kako bi se pasta sjedinila sa sosom. Pospite rendanim parmezanom i svežim peršunom pre služenja.
Možda vas zanima:
AMATRIČANA PASTA POMERA GRANICE DOBROG UKUSA Imaćete osećaj kao da ste u Italiji
Kremasta i slasna, svaki zalogaj je raj za nepca.
SOČNA FUNGI PASTA MILUJE NEPCA Ukućani će stajati u redu za još
Slasna i zasitna.
POSNA PASTA SA TUNJEVINOM Zasitna i sočna, poćiće vam voda na usta
Ukućani će biti oduševljeni koliko je ukusno.
PASTA SA KREM SIROM I SUVIM VRATOM Pomera granice dobrog ukusa
Kremasta i slasna, bićete siti satima.
POSNI SENDVIČ SA TUNJEVINOM Pikantan ukus osvaja sva čula
Možete dodati i kukuruz, masline ili crveni luk ako volite jače ukuse.
PAPRIKE U PAVLACI NA DOMAĆINSKI NAČIN Imamo najbolji recept za omiljeno predjelo, više ga nikada nećete kupovati u prodavnici
Paprika u pavlaci su savršen prilog na vašem stolu. Brzo i lako se spremaju a za bolji ukus potrebne su vam paprike somborke
BRZINSKI RUČAK ZA MEDALJU Krompir koji se sprema za 10 minuta i svi ga obožavaju
Ovo jelo spaja hrskavi krompir, sočne sastojke i kremastu prelivenu smesu, pa na sto dolazi kao pravo malo domaće „zapečeno čudo“
MASALA, ČAJ SA BOSFORA Ubrzava metabolizam, reguliše težinu i jača imunitet, evo kako se pravi
Neobičan čaj koji je kombinacija začina iz Indije i Egipta i toplog mleka čini čuda za imunitet...
BRZO REŠENJE ZA RUČAK ILI VEČERU Fantastična testanina sa tunjevinom, posno jelo koje svi vole
Odaberite omiljenu vrstu testenine, uzmite praziluk, kuvan paradajz ili kečap, konzervu tunjevine i prelep obrok je skoro spreman
Komentari (0)