SPASOVDANSKA CICVARA Super ide uz vruću pogaču i jagnjeće pečenje, prste da poližete
Služite toplo.

Potrebno je:
- 500 ml mleka
- 2 kašike domaćeg kajmaka
- 2 kašike sitnog belog sira (ili feta)
- 100 g kukuruznog brašna (sitnije mleveno)
- 1 kašika putera ili masti
- so po ukusu
Priprema:
Mleko zagrejte u šerpi na srednjoj vatri. Onda dodajte kajmak i sir, pa mešajte. Dodajte kukuruzno brašno, uz neprestano mešanje. Onda smanjite vatru i kuvajte oko 10 minuta. Umešajte kašiku putera ili masti, pa mešajte dok se ne sjedini. Posolite, pa skinite sa vatre.
Možda vas zanima:

STARINSKA CICVARA Jelo puno sira i kajmaka, super za doručak ili večeru
Držaće vas dugo sitim.



BIFTEK VELINGTON Lisnato testo, pečurke i juneće meso u delikatesu od koga zastaje dah
Ukrasiće svaku svečanu trpezu i oduševiti ukusom sve goste.
BRZA I JEDNOSTAVNA VEČERA Pohovane tikvice sa sosom od mirođije, sočne i aromatične
Obrok sa tikvicama je hranljiv i ukusan, te smo sigurni da ćete prste polizati

NITI GOJI, NITI GREJE TELO, PRIJA NEVEROVATNO Recept za letnju belu čorbu okrepljuje organizam, evo šta joj to daje božanski ukus
Svaki dan ćete želeti da vam se nađe na stolu...

JELU DAJU POSEBAN ŠMEK Ako vam je nestalo prezli, ovih 6 namirnica idealna su zamena
Evo koje su najbolje zamene za prezle

POHOVANI OSLIĆ Savršena ideja za ukusan posni ručak, svi će tražiti dodatak!
Zdrav ručak za celu porodicu.

RECEPT ZA DINSTANI GRAŠAK SE NAJVIŠE TRAŽI Topi se u ustima i nema toga ko može da mu odoli
Brzo se sprema, a preukusno je. Što je najbolje i deca ga obožavaju
Komentari (0)