PIRE KROMPIR PO RECEPTU ZA POČETNIKE Napravite ovako i biće kremast i bez grudvica
Priprema je jednostavna, a ukus savršen.
Potrebno je:
- 1 kg krompira
- 1 kašika margarina
- 250 ml mleka
- so
Priprema:
Oljuštite, operite i skuvajte krompir. Onda procedite i viljuškom izgnječite. Umešajte kašiku margarina, pa mikserom umutite. Sipajte mleko, pa mutite sve dok se smesa na ujednači.
Možda vas zanima:
RECEPT ZA PIRE KROMPIR Ovako ga prave u restoranu i zato je kremast
Super ide uz meso, spanać ili ribu.
PIRE KROMPIR IZ SNOVA Totalno menja pravila igre u kuhinji
Nestaje sa stola čim se postavi.
PIRE KROMPIR Brz, preukusan, jednostavan i neverovatno kremast!
Najbolje služite uz meso.
KREMASTI PIRE KROMPIR Najbolje služite uz ćufte ili šnicle, za ručak koji se pamti
Priprema je jednostavna, a ukus božanstven.
MUSAKA OD PEČENIH PAPRIKA BOLJA OD KLASIČNE Svaki zalogaj je raj za nepca
Zasitna i sočna, pravićete stalno.
POSNA DOBOŠ TORTA UKUSOM NIMALO NE ZAOSTAJE ZA ORIGINALOM Svi će vam tražiti dodatno parče
Savršena za slavu i sve praznike.
POHOVANE KRMENADLE ZA SAVRŠENU NEDELJU Ručak koji vole svi od 7 do 107 godina
Meso se lepi za prste.
RECEPT LEPE BRENE ZA PILETINU SA PEČURKAMA RASPAMETIO DOMAĆICE Brzo, jednostavno i preukusno jelo
Legendarna pevačica Lepa Brena jednom prilikom podelila je recept za jednostavno, brzo i preukusno jelo. U pitanju je zapečena piletina sa šampinjonima koja je vrlo zasitna, a nema ko je ne voli. A ako gledamo Breninu super liniju, rekli bismo i da ne goji.
BRZI KOLAČ SA BUNDEVOM I ORASIMA Baš kao onaj iz bakine kuhinje, mami i mirisom i ukusom
Priprema je jednostavna, a ukus fantastičan.
Komentari (0)