NEMAČKA PITA SA JABUKAMA PO RECEPTU IZ 1894 GODINE Biće nikad ukusnija i slađa, a priprema je tako jednostavna
Mirisna i sočna, bićete oduševljeni.
Potrebno je:
- 100 g putera
- 200 g šećera u prahu
- 5 jaja
- kora limuna
- 250 g brašna
Za fil:
- 4 jabuke
- 3 jajeta
- 250 g kisele pavlake
- 1 kašika šećera
- 1 kašičica cimeta
Priprema:
Ispratite video u nastavku za detaljan proces pripreme.
Možda vas zanima:
POSNA PITA SA JABUKAMA MIRIŠE NA JESEN Pravi se lako, a ukusom razvaljuje
Baš kao ona iz bakine kuhinje.
BRZA PITA SA JABUKAMA SA MERAMA NA ŠOLJE Recept koji je oduševio domaćice na mrežama, sve ga dele
Sočna i slatka, uzećete parče više.
PITA SA JABUKAMA Recept iz 1894.godine oduševio domaćice na mrežama, samo njega prave
Sočna i neodoljiva, uzećete parče više.
PITA SA JABUKAMA OD DOMAĆIH KORA Poslastica koja mami i mirisom i ukusom, jedno parče vam neće biti dovoljno
Sočna i hrskava, za pravo uživanje.
POSNI SENDVIČ SA TUNJEVINOM Pikantan ukus osvaja sva čula
Možete dodati i kukuruz, masline ili crveni luk ako volite jače ukuse.
PAPRIKE U PAVLACI NA DOMAĆINSKI NAČIN Imamo najbolji recept za omiljeno predjelo, više ga nikada nećete kupovati u prodavnici
Paprika u pavlaci su savršen prilog na vašem stolu. Brzo i lako se spremaju a za bolji ukus potrebne su vam paprike somborke
BRZINSKI RUČAK ZA MEDALJU Krompir koji se sprema za 10 minuta i svi ga obožavaju
Ovo jelo spaja hrskavi krompir, sočne sastojke i kremastu prelivenu smesu, pa na sto dolazi kao pravo malo domaće „zapečeno čudo“
MASALA, ČAJ SA BOSFORA Ubrzava metabolizam, reguliše težinu i jača imunitet, evo kako se pravi
Neobičan čaj koji je kombinacija začina iz Indije i Egipta i toplog mleka čini čuda za imunitet...
Čarobni posni specijalitet: Slana pita od bundeve i krompira, kao iz bakine kuhinje
Slanu pitu od bundeve i krompira poslužite kao toplo ili hladno predjelo, ili kao lagani obrok nakon čorbice
Komentari (0)