SMUĐ ORLI Riblji specijalitet koji pomera granice dobrog ukusa, za savršen vikend ručak
Služite uz salatu po izboru.

Potrebno je:
- 500 g fileta smuđa
- 1,5 dl piva
- 100 g brašna
- so
Priprema:
Filete isecite na krupnije komade, dobro ih osušite ubrusom, pa ih posolite. Umutite žumanca, dodajte pivo i brašno, pa kada se sve sjedini, lagano umešajte sneg od dva belanca. Ribu prvo uvaljajte u brašno, pa u orli masu i pržite na ulju.
Možda vas zanima:

SMUĐ ORLI Posni specijalitet kog će obožavati cela porodica, za pravo uživanje
Dodajte pomfrit ili prilog po želji, bićete oduševljeni.

KAFANSKI SMUĐ ORLI Beogradski šef kuhinje otkrio tajnu kako da bude slasan i hrskav
Šef kuhinje Vanja Puškar otkrio je pre nekoliko godina tajnu savršenog smuđ orlija.

GRILOVANA PASTRMKA Specijalitet sa roštilja savršen za posne dane, nezaboravnog ukusa
Dodajte krompir ili prilog po želji.

SREMSKI PAPRIKAŠ Posni delikates pravi je raj za nepca, pravićete i mrsnim danima
Služite uz krompir ili prilog po želji.

MIRISNE CIMET ROLNICE Nestaće pola pleha dok trepnete, zato najbolje odmah stavite duplu meru
Najbolje služite uz kafu ili čaj.


POTAŽ OD ORAHA I CELERA Posan i ukusan, krepi organizam u trenu
Kremast i ukusan, pravićete i mrsnim danima.

AMERIČKA PITA Klasik koji se ne odbija, po receptu za početnike, prste da poližete
Otopićete se od miline koliko je slatka.

GURMANSKE ROLNICE SA KULENOM Svaki zalogaj je raj za nepca, a savršene za doručak ili večeru
Najbolje služite uz jogurt.
Komentari (0)