MIMOZA SALATA Kremasta, sočna i slasna, jedini recept koji treba da znate za savršeno predjelo
Ukrasiće svaku svečanu trpezu, a ukusa koji se pamti.

Potrebno je:
- 5 krompira
- 4 jaja
- 200 g šunke
- 300 g kačkavalja
- 2 čaše kisele pavlake
- 100 g majoneza
Priprema:
Skuvajte krompir u ljusci, ohladite i oljuštite. Jaja skuvajte, pa ohladite i oljuštite. Napravite preliv za salatu: pomešajte pavlaku i majonez, pa posolite po ukusu. Dno providne činije premažite prelivom. Narendajte krompir, pa ga namažite prelivom. Preko narendajte šunku i premažite prelivom. Narendajte kuvano jaje, pa stavite preliv. Preko narendajte kačkavalj. Ponovite postupak. Odozgo preko salate narendajte preostali kačkavalj.
Možda vas zanima:

SLASNA MIMOZA SALATA Preukusno predjelo koje se pojede u slast, za svaki svečani događaj
Sočna i ukusna, nestaće sa stola odmah.

MIMOZA SALATA Neodoljiva i slasna, a dekorisaće svaku svečanu trpezu
Fenomenalna salata u savršenom spoju sastojaka.

MIMOZA SALATA Druga omiljena salata u Srbiji, odmah posle ruske, po receptu bez mane
Slasna i sočna, gosti će biti oduševljeni.

MIMOZA SALATA Hladno predjelo kao stvoreno za svečanu i slavsku trpezu, po receptu bez premca
Sočna salata oboriće s nogu i one izbirljive.

CEZAR SALATA ZA LINIJU IZ SNOVA Bićete dugo siti, a savršena za vrele letnje dane
Sočna i zasitna, pravićete stalno.

SUPA OD PARADAJZA KREPI ORGANIZAM U TRENU Recept kafanskog kuvara sa kojim nema greške
Bićete oduševljeni ukusom.

NJOKE SA SVINJETINOM I POVRĆEM Gurmanski ručak koji će cela porodica obožavati
Oduševiće vas od prvog zalogaja.

KOLAČ S KAJSIJAMA MEKAN KAO DUŠA Poćiće vam voda na usta koliko je sočan
Za prave sladokusce.

RIBLJA ČORBA PO STAROM KAFANSKOM RECEPTU Gastronomski užitak koji pomera granice dobrog ukusa
Savršena za dane posta.
Komentari (0)