KREM SUPA OD GRAŠKA Krepi organizam u trenu i daje energije za ceo dan, a božanstvena
Jednostavna, a preukusna.

Potrebno je:
- 500 g mladog graška
- 1 glavica crnog luka
- 2 čena belog luka
- 1 krompir
- 1 l povrtnog bujona
- 200 ml pavlake za kuvanje
- 2 kašike maslinovog ulja
- so i biber po ukusu
Priprema:
U šerpi zagrejte maslinovo ulje i propržite sitno seckani crni i beli luk. Dodajte seckani krompir i grašak, pa propržite još par minuta. Sipajte bujon i kuvajte dok povrće ne omekša, oko 20 minuta. Sklonite s vatre i izmiksujte supu štapnim mikserom dok ne postane kremasta. Vratite supu na vatru, dodajte pavlaku i začinite po ukusu. Kuvajte još par minuta i poslužite.
Možda vas zanima:

POTAŽ OD BROKOLIJA Kremasto predjelo koje krepi organizam u trenu
Dodajte tost ili prilog po želji.

ZELENA KREM SUPA Aromatična i puna vitamina, krepi organizam u trenu
Sočna i zdrava, pravićete stalno.

POTAŽ OD PAPRIKA SOČNIJI OD KLASIČNOG Kao izmišljen za početak jeseni, a svaki zalogaj miluje nepca
Drugačiji, a preukusan, okrepiće vas u momentu.

KREM SUPA OD BROKOLIJA Pravi raj za nepca, sipaćete tanjir više
Ova preukusna krem supa zagrejaće vas u hladnim danima, a osvaja na prvi zalogaj.

KROASAN SA PISTAĆ KREMOM Vazdušasto pecivo i kremasti fil pomeraju granice dobrog ukusa
Najbolje služite uz kafu.

PILETINA SA 4 VRSTE SIRA Meso se lepi za prste, a eksplozija ukusa u svakom zalogaju
Kremasta i slasna, prste da poližete.

REFORMA ROLAT ZA PRAVE SLADOKUSCE Raspametiće vas od prvog zalogaja, po receptu bez mane
Neodoljivi desert oduševiće i one koji ne vole slatko.

ZUKINI PASTA Savršen spoj povrća i testenine u ručku kome nije moguće odoleti
Kremasta i slasna, prste da poližete.

MANASTIRSKA BORANIJA Posna, zdrava i ukusna, ovako je prave monasi na Hilandaru
Bićete oduševljeni ukusom.
Komentari (0)