MEKANE BRESKVICE SE TOPE U USTIMA Iste kao one iz bakine kuhinje, nema ko će im odoleti

Ivana Pavlović

09:11

Sezonski recepti 0

Savršene za svečanu i slavsku trpezu.

breskvice
Shutterstock

Potrebno je:

Za testo:

  • 2 jaja
  • 200 g šećera
  • 200 ml ulja
  • 500 g brašna
  • 1 prašak za pecivo

Za nadev:

  • džem

Priprema:

Rernu zagrejte na 180 stepeni. U jednoj posudi pomešajte jaja, šećer, ulje, brašno i prašak za pecivo. Zamesite glatko testo pa od njega oblikujte male kuglice. Pecite dok ne dobiju zlatnu boju, u rerni zagrejanoj na 180 stepeni. Prohlađene breskvice izdubite pa napunite džemom. Na kraju ih valjajte u obojeni šećer.

Možda vas zanima:

Komentari (0)

Loading