ŠPANSKI OMLET BOLJI OD KLASIČNOG Daće vam energije za ceo dan, a eksplozija ukusa u svakom zalogaju
Držaće vas dugo sitim.

Potrebno je:
- 6 jaja
- 5 mladih krompirića
- 1 crni luk
- so, ulje
- peršun za posipanje (opciono)
Priprema:
Oljuštite krompir i luk, isecite na kockice. Zagrejte malo ulja u tiganju, prodinstajte luk, dodajte krompir i pržite na tihoj vatri dok ne omekša. Ocedite ulje. Umutite jaja viljuškom, dodajte so po ukusu. Dodajte ispržene krompir i luk, promešajte. U tiganju zagrejte dve kašike ulja i sipajte smesu. Pržite sa obe strane dok ne dobije smeđu boju. Servirajte posuto iseckanim peršunom.
Možda vas zanima:

ŠPANSKI OMLET BOLJI OD KLASIČNOG U savršenom spoju kajgane i krompira, pravićete stalno
Omlet za gurmane i one izbirljive, prste da poližete.

ŠPANSKI OMLET Slasan doručak koji nikoga ne ostavlja ravnodušnim, za najbolji početak dana
Ako volite klasičan omlet, ovaj ćete da obožavate.

KAJGANA SA PEČURKAMA Klasik na drugačiji način, a daće vam energiju za ceo dan
Najbolje služite uz jogurt ili kiselo mleko.

KUVANA, PRŽENA JAJA ILI KAJGANA? Naučnici kažu da su ova najzdavija, bićete iznenađeni
Ako je i vas zanimalo koji je najzdraviji vid pripreme jaja, evo odgovora.

KROASAN SA PISTAĆ KREMOM Vazdušasto pecivo i kremasti fil pomeraju granice dobrog ukusa
Najbolje služite uz kafu.

PILETINA SA 4 VRSTE SIRA Meso se lepi za prste, a eksplozija ukusa u svakom zalogaju
Kremasta i slasna, prste da poližete.

REFORMA ROLAT ZA PRAVE SLADOKUSCE Raspametiće vas od prvog zalogaja, po receptu bez mane
Neodoljivi desert oduševiće i one koji ne vole slatko.

ZUKINI PASTA Savršen spoj povrća i testenine u ručku kome nije moguće odoleti
Kremasta i slasna, prste da poližete.

MANASTIRSKA BORANIJA Posna, zdrava i ukusna, ovako je prave monasi na Hilandaru
Bićete oduševljeni ukusom.
Komentari (0)