ŠPANSKI OMLET BOLJI OD KLASIČNOG Daće vam energije za ceo dan, a eksplozija ukusa u svakom zalogaju

Ivana Pavlović

17:30

Sezonski recepti 0

Držaće vas dugo sitim.

španski omlet
Shutterstock

Potrebno je:

  • 6 jaja
  • 5 mladih krompirića
  • 1 crni luk
  • so, ulje
  • peršun za posipanje (opciono)

Priprema:

Oljuštite krompir i luk, isecite na kockice. Zagrejte malo ulja u tiganju, prodinstajte luk, dodajte krompir i pržite na tihoj vatri dok ne omekša. Ocedite ulje. Umutite jaja viljuškom, dodajte so po ukusu. Dodajte ispržene krompir i luk, promešajte. U tiganju zagrejte dve kašike ulja i sipajte smesu. Pržite sa obe strane dok ne dobije smeđu boju. Servirajte posuto iseckanim peršunom.

Možda vas zanima:

Komentari (0)

Loading