POHOVANE TIKVICE RAJ ZA NEPCA Super idu uz meso, a gotove očas posla
Mekane i sočne, ukućani će biti oduševljeni.

Potrebno je:
- 2 srednje tikvice
- 1 jaje
- 2 kašike brašna
- so
- biber po ukusu
- beli luk u prahu
- ulje za prženje
Priprema:
Operite tikvice, pa ih narendajte i posolite. Onda ih ostavite da puste vodu, pa ih dobro ocedite. Dodajte jaje, brašno, biber i začine po želji. Promešajte sve dobro. Stavljajte smesu i pržite po 2-3 minuta sa svake strane. Ostavite na papirnom ubrusu da se ocede od viška masnoće.
Možda vas zanima:

TIKVICE IZ RERNE Još ukusnije od klasične musake, nema ko će im odoleti
Sočno jelo oduševiće i one izbirljive.

TIKVICE PUNJENE TUNJEVINOM Posno jelo koje pomera granice dobrog ukusa, za ručak koji se pamti
Sočne i slasne, prste da poližete.

SOČNE POHOVANE TIKVICE Ručak za 15 minuta, razgrabiće se brzinom svetlosti
Sočne i slasne, svaki zalogaj je raj za nepca.

PUNJENE TIKVICE Sočne i slasne, ukućani će stajati u redu za još
Držaće vas dugo sitim, a osvajaju od prvog zalogaja.

NJOKE SA SVINJETINOM I POVRĆEM Gurmanski ručak koji će cela porodica obožavati
Oduševiće vas od prvog zalogaja.

KOLAČ S KAJSIJAMA MEKAN KAO DUŠA Poćiće vam voda na usta koliko je sočan
Za prave sladokusce.

RIBLJA ČORBA PO STAROM KAFANSKOM RECEPTU Gastronomski užitak koji pomera granice dobrog ukusa
Savršena za dane posta.

PASTIRSKA MUSAKA ZA PRAVE GURMANE Lako se pravi, a nećete moći da prestanete da jedete
Sjajan predlog za vikend ručak.

NAJBRŽA ČOKOLADNA TORTA Pravi se po principu smuti pa prospi, a budi sva čula mirisom i ukusom
Nema ko će ostati na samo jednom parčetu.
Komentari (0)