MAĐARSKA PASTA SA KOBASICAMA Gurmanska i zasitna, za ručak koji se pamti
Slasna i preukusna, a bićete siti satima.
Potrebno je:
- 400 g dimljene kobasice iseckane na kolutove
- 2 kašike maslinovog ulja
- 170 g fusila
- 1 srednja tikvica
- 1/2 šolje supe od povrća
- 250 g čeri paradajza
Priprema:
Testeninu skuvajte po uputstvu sa pakovanja. Zagrejte 2 kašike maslinovog ulja, pa na njemu propržite kolutove kobasice, dok ne dobiju lepu boju, oko 5 minuta. I kobasice sklonite na stranu. U isti tiganj stavite seckane tikvicu i supu, pa kuvajte dok tikvice ne omekšaju, oko 5 minuta. Dodajte paradajz, pa nastavite da kuvate još 2 minuta. Smanjite vatru, pa dodajte testeninu i kobasicu, dobro promešajte i kuvajte još minut. Servirajte toplo i ukrasite pinjolama.
Možda vas zanima:
POSNA SARMA UKUSNIJA OD KLASIČNE Baš ovako su je pravile domaćice u Jugoslaviji
Ručak koji greje dušu i telo.
MILANSKE KRMENADLE BOLJE OD KLASIČNIH Mekane i sočne kao duša
I mirisom i ukusom mame na zalogaj više.
MAĐARSKI GULAŠ POMERA GRANICE DOBROG UKUSA Svaki zalogaj greje dušu i telo
Ukućani će stajati u redu za još.
PAPRIKE SA JAJIMA IZ BAKNE KUHINJE Duh nostalgije i detinjstva u svakom zalogaju
Lagano i zasitno jelo od kog ćete biti siti satima.
POSNI SENDVIČ SA TUNJEVINOM Pikantan ukus osvaja sva čula
Možete dodati i kukuruz, masline ili crveni luk ako volite jače ukuse.
PAPRIKE U PAVLACI NA DOMAĆINSKI NAČIN Imamo najbolji recept za omiljeno predjelo, više ga nikada nećete kupovati u prodavnici
Paprika u pavlaci su savršen prilog na vašem stolu. Brzo i lako se spremaju a za bolji ukus potrebne su vam paprike somborke
BRZINSKI RUČAK ZA MEDALJU Krompir koji se sprema za 10 minuta i svi ga obožavaju
Ovo jelo spaja hrskavi krompir, sočne sastojke i kremastu prelivenu smesu, pa na sto dolazi kao pravo malo domaće „zapečeno čudo“
MASALA, ČAJ SA BOSFORA Ubrzava metabolizam, reguliše težinu i jača imunitet, evo kako se pravi
Neobičan čaj koji je kombinacija začina iz Indije i Egipta i toplog mleka čini čuda za imunitet...
BRZO REŠENJE ZA RUČAK ILI VEČERU Fantastična testanina sa tunjevinom, posno jelo koje svi vole
Odaberite omiljenu vrstu testenine, uzmite praziluk, kuvan paradajz ili kečap, konzervu tunjevine i prelep obrok je skoro spreman
Komentari (0)