NAJBRŽA ČOKOLADNA TORTA Pravi se po principu smuti pa prospi, a budi sva čula mirisom i ukusom
Nema ko će ostati na samo jednom parčetu.
Potrebno je:
- 3 jajeta
- 160 g čokolade
Priprema:
Zagrejte rernu na 170 stepeni. Odvojte žumanca i belanca, pri čemu ćete belanca staviti u frižider da budu hladna dok ne krenete sa njihovom pripremom. Razlomite čokoladu, pa je otopite na pari (na oko 60 stepeni). Kada se ohladi, dodajte žumanca i umutite ih u čokoladi. U velikoj činiji umutite žumanca u gustu penu. U čokoladu dodajte i belanca i dobro promešajte. Dodajte belanca da bi smesa ostala prozračna. Okrugli kalup za tortu obložite pek-papirom, pa izlijte testo. Pecite na 170 stepeni do 40 minuta. Kada je gotovo, ostavite da se ohladi.
Možda vas zanima:
BRZA ČOKOLADNA TORTA Za pravo uživanje posle ručka, a gotova za pola sata
Fenomenalna poslastica uspeće svima, a svaki zalogaj je raj za sladokusce.
ČOKOLADNA TORTA OD 2 SASTOJKA Gotova za pola sata, a savršena za domaćice početnice
Kremasta i neodoljiva, nema ko će ostati na samo jednom parčetu.
ČOKOLADNA TORTA PO RECEPTU IZ 1860 GODINE Savršen spoj sa džemom i orasima koji pomera granice dobrog ukusa
Kremasta i jednostavna, a savršenog ukusa.
REFORMA TORTA Kraljica slavske trpeze ukusa koji govori više od 1000 jezika
Klasik koji nikada ne izlazi iz mode.
POSNI SENDVIČ SA TUNJEVINOM Pikantan ukus osvaja sva čula
Možete dodati i kukuruz, masline ili crveni luk ako volite jače ukuse.
PAPRIKE U PAVLACI NA DOMAĆINSKI NAČIN Imamo najbolji recept za omiljeno predjelo, više ga nikada nećete kupovati u prodavnici
Paprika u pavlaci su savršen prilog na vašem stolu. Brzo i lako se spremaju a za bolji ukus potrebne su vam paprike somborke
BRZINSKI RUČAK ZA MEDALJU Krompir koji se sprema za 10 minuta i svi ga obožavaju
Ovo jelo spaja hrskavi krompir, sočne sastojke i kremastu prelivenu smesu, pa na sto dolazi kao pravo malo domaće „zapečeno čudo“
MASALA, ČAJ SA BOSFORA Ubrzava metabolizam, reguliše težinu i jača imunitet, evo kako se pravi
Neobičan čaj koji je kombinacija začina iz Indije i Egipta i toplog mleka čini čuda za imunitet...
BRZO REŠENJE ZA RUČAK ILI VEČERU Fantastična testanina sa tunjevinom, posno jelo koje svi vole
Odaberite omiljenu vrstu testenine, uzmite praziluk, kuvan paradajz ili kečap, konzervu tunjevine i prelep obrok je skoro spreman
Komentari (0)