PRŽENICE IZ RERNE Sočne i slasne, a neće biti masne, po ukusu im nema ravnih!
Najbolje služite uz jogurt ili kiselo mleko.
Potrebno je:
- 8 kriški starog hleba
- 300 g sira
- 2 jaja
- 200 ml mleka
Priprema:
Rernu zagrejte na 200 stepeni. Isecite hleb na kriške srednje debljine. U jednoj posudi umutite jaja pa dodajte izgnječen sir da dobijete homogenu smesu. Umačite hleb u tanjir sa mlekom, pa poređajte u pleh obložen pek papirom.Kašikom sipajte smesu od jaja i sira na svaku krišku. Pecite prženice 15 do 20 minuta, u rerni zagrejanoj na 200 stepeni.
Možda vas zanima:
PRŽENICE IZ RERNE Ukus savršenog doručka koji se maltene pravi sam
Nisu masne, a naprave se začas, obožavaće ih cela porodica.
PRŽENICE IZ RERNE Drugačije, a slasne, ukućani će stajati u redu za još
Ako volite prženice, ove ćete obožavati.
DRUGAČIJE PRŽENICE IZ RERNE Sa šunkom i sirom, prste da poližete
Za brzi doručak ili večeru, napravite prženice iz rerne, oduševićete se. Preukusne i slasne, sa sirom i šunkom, zagrejaće vam dušu i telo.
SLATKE PRŽENICE NIKO NE ODBIJA Prave se lako i nisu masne, a svi ih vole
Savršeno idu uz jogurt ili kafu.
MUSAKA OD PEČENIH PAPRIKA BOLJA OD KLASIČNE Svaki zalogaj je raj za nepca
Zasitna i sočna, pravićete stalno.
POSNA DOBOŠ TORTA UKUSOM NIMALO NE ZAOSTAJE ZA ORIGINALOM Svi će vam tražiti dodatno parče
Savršena za slavu i sve praznike.
POHOVANE KRMENADLE ZA SAVRŠENU NEDELJU Ručak koji vole svi od 7 do 107 godina
Meso se lepi za prste.
RECEPT LEPE BRENE ZA PILETINU SA PEČURKAMA RASPAMETIO DOMAĆICE Brzo, jednostavno i preukusno jelo
Legendarna pevačica Lepa Brena jednom prilikom podelila je recept za jednostavno, brzo i preukusno jelo. U pitanju je zapečena piletina sa šampinjonima koja je vrlo zasitna, a nema ko je ne voli. A ako gledamo Breninu super liniju, rekli bismo i da ne goji.
BRZI KOLAČ SA BUNDEVOM I ORASIMA Baš kao onaj iz bakine kuhinje, mami i mirisom i ukusom
Priprema je jednostavna, a ukus fantastičan.
Komentari (0)