PRŽENICE IZ RERNE Sočne i slasne, a neće biti masne, po ukusu im nema ravnih!
Najbolje služite uz jogurt ili kiselo mleko.
Potrebno je:
- 8 kriški starog hleba
- 300 g sira
- 2 jaja
- 200 ml mleka
Priprema:
Rernu zagrejte na 200 stepeni. Isecite hleb na kriške srednje debljine. U jednoj posudi umutite jaja pa dodajte izgnječen sir da dobijete homogenu smesu. Umačite hleb u tanjir sa mlekom, pa poređajte u pleh obložen pek papirom.Kašikom sipajte smesu od jaja i sira na svaku krišku. Pecite prženice 15 do 20 minuta, u rerni zagrejanoj na 200 stepeni.
Možda vas zanima:
PRŽENICE IZ RERNE Ukus savršenog doručka koji se maltene pravi sam
Nisu masne, a naprave se začas, obožavaće ih cela porodica.
PRŽENICE IZ RERNE Drugačije, a slasne, ukućani će stajati u redu za još
Ako volite prženice, ove ćete obožavati.
DRUGAČIJE PRŽENICE IZ RERNE Sa šunkom i sirom, prste da poližete
Za brzi doručak ili večeru, napravite prženice iz rerne, oduševićete se. Preukusne i slasne, sa sirom i šunkom, zagrejaće vam dušu i telo.
SLATKE PRŽENICE NIKO NE ODBIJA Prave se lako i nisu masne, a svi ih vole
Savršeno idu uz jogurt ili kafu.
POSNI SENDVIČ SA TUNJEVINOM Pikantan ukus osvaja sva čula
Možete dodati i kukuruz, masline ili crveni luk ako volite jače ukuse.
PAPRIKE U PAVLACI NA DOMAĆINSKI NAČIN Imamo najbolji recept za omiljeno predjelo, više ga nikada nećete kupovati u prodavnici
Paprika u pavlaci su savršen prilog na vašem stolu. Brzo i lako se spremaju a za bolji ukus potrebne su vam paprike somborke
BRZINSKI RUČAK ZA MEDALJU Krompir koji se sprema za 10 minuta i svi ga obožavaju
Ovo jelo spaja hrskavi krompir, sočne sastojke i kremastu prelivenu smesu, pa na sto dolazi kao pravo malo domaće „zapečeno čudo“
MASALA, ČAJ SA BOSFORA Ubrzava metabolizam, reguliše težinu i jača imunitet, evo kako se pravi
Neobičan čaj koji je kombinacija začina iz Indije i Egipta i toplog mleka čini čuda za imunitet...
BRZO REŠENJE ZA RUČAK ILI VEČERU Fantastična testanina sa tunjevinom, posno jelo koje svi vole
Odaberite omiljenu vrstu testenine, uzmite praziluk, kuvan paradajz ili kečap, konzervu tunjevine i prelep obrok je skoro spreman
Komentari (0)