RIBLJI KROKETI ZA FIT LINIJU Lagani letnji ručak ukusa koji govori više od 1000 jezika
Samo dodajte salatu ili prilog po želji.
Potrebno je:
- 300 g fileta bele ribe
- 100 g kuvanog bulgura
- 100 g spanaća
- 1 jaje
- 1 crni luk
- 2 čena belog luka
- so
- biber
- peršun
- limunov sok po ukusu
- prezle
- ulje
Priprema:
Rernu zagrejte na 2oo stepeni. Skuvajte ribu pa je usitnite vuljuškom. Zasebno pomešajte ribu, kuvani bulgur, spanać, jaje, luk, beli luk, so, biber, malo limunovog soka i seckani peršun. Rukom oblikujte pljosnate krokete. Valjajte ih u prezle. Pecite krokete oko 20 do 25 minuta, u rerni zagrejanoj na 200 stepeni.
Možda vas zanima:
GRILOVANA PASTRMKA ZA POSNI PETAK Rapsodija ukusa u svakom zalogaju
Ručak koji se pamti.
POHOVANI ŠARAN Recept sa juga Srbije za ručak koji se ne zaboravlja
Svaki zalogaj je raj za nepca.
PEČENA SKUŠA U RERNI Rapsodija ukusa u svakom zalogaju, a puno proteina
Samo dodajte salatu ili prilog po želji.
OSLIĆ ORLI Proteinski posni ručak od kog ćete biti satima, a osvaja na prvi zalogaj
Nema ko vam neće tražiti recept.
MUSAKA OD PEČENIH PAPRIKA BOLJA OD KLASIČNE Svaki zalogaj je raj za nepca
Zasitna i sočna, pravićete stalno.
POSNA DOBOŠ TORTA UKUSOM NIMALO NE ZAOSTAJE ZA ORIGINALOM Svi će vam tražiti dodatno parče
Savršena za slavu i sve praznike.
POHOVANE KRMENADLE ZA SAVRŠENU NEDELJU Ručak koji vole svi od 7 do 107 godina
Meso se lepi za prste.
RECEPT LEPE BRENE ZA PILETINU SA PEČURKAMA RASPAMETIO DOMAĆICE Brzo, jednostavno i preukusno jelo
Legendarna pevačica Lepa Brena jednom prilikom podelila je recept za jednostavno, brzo i preukusno jelo. U pitanju je zapečena piletina sa šampinjonima koja je vrlo zasitna, a nema ko je ne voli. A ako gledamo Breninu super liniju, rekli bismo i da ne goji.
BRZI KOLAČ SA BUNDEVOM I ORASIMA Baš kao onaj iz bakine kuhinje, mami i mirisom i ukusom
Priprema je jednostavna, a ukus fantastičan.
Komentari (0)