RIBLJI KROKETI ZA FIT LINIJU Lagani letnji ručak ukusa koji govori više od 1000 jezika
Samo dodajte salatu ili prilog po želji.
Potrebno je:
- 300 g fileta bele ribe
- 100 g kuvanog bulgura
- 100 g spanaća
- 1 jaje
- 1 crni luk
- 2 čena belog luka
- so
- biber
- peršun
- limunov sok po ukusu
- prezle
- ulje
Priprema:
Rernu zagrejte na 2oo stepeni. Skuvajte ribu pa je usitnite vuljuškom. Zasebno pomešajte ribu, kuvani bulgur, spanać, jaje, luk, beli luk, so, biber, malo limunovog soka i seckani peršun. Rukom oblikujte pljosnate krokete. Valjajte ih u prezle. Pecite krokete oko 20 do 25 minuta, u rerni zagrejanoj na 200 stepeni.
Možda vas zanima:
GRILOVANA PASTRMKA ZA POSNI PETAK Rapsodija ukusa u svakom zalogaju
Ručak koji se pamti.
POHOVANI ŠARAN Recept sa juga Srbije za ručak koji se ne zaboravlja
Svaki zalogaj je raj za nepca.
PEČENA SKUŠA U RERNI Rapsodija ukusa u svakom zalogaju, a puno proteina
Samo dodajte salatu ili prilog po želji.
OSLIĆ ORLI Proteinski posni ručak od kog ćete biti satima, a osvaja na prvi zalogaj
Nema ko vam neće tražiti recept.
POSNI SENDVIČ SA TUNJEVINOM Pikantan ukus osvaja sva čula
Možete dodati i kukuruz, masline ili crveni luk ako volite jače ukuse.
PAPRIKE U PAVLACI NA DOMAĆINSKI NAČIN Imamo najbolji recept za omiljeno predjelo, više ga nikada nećete kupovati u prodavnici
Paprika u pavlaci su savršen prilog na vašem stolu. Brzo i lako se spremaju a za bolji ukus potrebne su vam paprike somborke
BRZINSKI RUČAK ZA MEDALJU Krompir koji se sprema za 10 minuta i svi ga obožavaju
Ovo jelo spaja hrskavi krompir, sočne sastojke i kremastu prelivenu smesu, pa na sto dolazi kao pravo malo domaće „zapečeno čudo“
MASALA, ČAJ SA BOSFORA Ubrzava metabolizam, reguliše težinu i jača imunitet, evo kako se pravi
Neobičan čaj koji je kombinacija začina iz Indije i Egipta i toplog mleka čini čuda za imunitet...
Čarobni posni specijalitet: Slana pita od bundeve i krompira, kao iz bakine kuhinje
Slanu pitu od bundeve i krompira poslužite kao toplo ili hladno predjelo, ili kao lagani obrok nakon čorbice
Komentari (0)