RIBLJI KROKETI ZA FIT LINIJU Lagani letnji ručak ukusa koji govori više od 1000 jezika
Samo dodajte salatu ili prilog po želji.
Potrebno je:
- 300 g fileta bele ribe
- 100 g kuvanog bulgura
- 100 g spanaća
- 1 jaje
- 1 crni luk
- 2 čena belog luka
- so
- biber
- peršun
- limunov sok po ukusu
- prezle
- ulje
Priprema:
Rernu zagrejte na 2oo stepeni. Skuvajte ribu pa je usitnite vuljuškom. Zasebno pomešajte ribu, kuvani bulgur, spanać, jaje, luk, beli luk, so, biber, malo limunovog soka i seckani peršun. Rukom oblikujte pljosnate krokete. Valjajte ih u prezle. Pecite krokete oko 20 do 25 minuta, u rerni zagrejanoj na 200 stepeni.
Možda vas zanima:
GRILOVANA PASTRMKA ZA POSNI PETAK Rapsodija ukusa u svakom zalogaju
Ručak koji se pamti.
POHOVANI ŠARAN Recept sa juga Srbije za ručak koji se ne zaboravlja
Svaki zalogaj je raj za nepca.
PEČENA SKUŠA U RERNI Rapsodija ukusa u svakom zalogaju, a puno proteina
Samo dodajte salatu ili prilog po želji.
OSLIĆ ORLI Proteinski posni ručak od kog ćete biti satima, a osvaja na prvi zalogaj
Nema ko vam neće tražiti recept.
POSNI SENDVIČ SA TUNJEVINOM Pikantan ukus osvaja sva čula
Možete dodati i kukuruz, masline ili crveni luk ako volite jače ukuse.
PAPRIKE U PAVLACI NA DOMAĆINSKI NAČIN Imamo najbolji recept za omiljeno predjelo, više ga nikada nećete kupovati u prodavnici
Paprika u pavlaci su savršen prilog na vašem stolu. Brzo i lako se spremaju a za bolji ukus potrebne su vam paprike somborke
BRZINSKI RUČAK ZA MEDALJU Krompir koji se sprema za 10 minuta i svi ga obožavaju
Ovo jelo spaja hrskavi krompir, sočne sastojke i kremastu prelivenu smesu, pa na sto dolazi kao pravo malo domaće „zapečeno čudo“
MASALA, ČAJ SA BOSFORA Ubrzava metabolizam, reguliše težinu i jača imunitet, evo kako se pravi
Neobičan čaj koji je kombinacija začina iz Indije i Egipta i toplog mleka čini čuda za imunitet...
BRZO REŠENJE ZA RUČAK ILI VEČERU Fantastična testanina sa tunjevinom, posno jelo koje svi vole
Odaberite omiljenu vrstu testenine, uzmite praziluk, kuvan paradajz ili kečap, konzervu tunjevine i prelep obrok je skoro spreman
Komentari (0)