POSNI POTAŽ OD ORAHA I CELERA Kremast i lagan, krepi organizam u trenu
Samo dodajte prilog po želji.
Potrebno je:
- 1 kg celera
- 100 g crnog luka
- 100 g oraha
- 1 veza majčine dušice
- so, beli biber, maslinovo ulje
- 4 kašike posne pavlake za kuvanje
Priprema:
Celer pecite u rerni oko 2 sata na 180 stepeni. Crni luk iseckajte na kockice, pa ga prodinstajte na maslinovom ulju. Dodajte orahe, dinstajte još koji sekund, dodajte celer i nalijte litar vode. Kuvajte oko pola sata, pa dodajte začine. Potaž izblendirajte štapnim mikserom i pospite seckanim orasima i ukrasite posnom pavlakom.
Možda vas zanima:
POTAŽ OD PEČURAKA GREJE DUŠU I TELO Pun vitamina i preukusan, sipaćete tanjir više
Kremast i lagan, a zasitan.
POTAŽ OD ORAHA I CELERA Kremast i lagan, a zasitan, savršen za dane Petrovskog posta
Sipaćete tanjir više.
POSNI POTAŽ OD ORAHA I CELERA Daće vam energiju za ceo dan, a ukusan i ne goji
Krepi organizam u trenu.
POTAŽ OD ŠARGAREPE I BUNDEVE Kremasto i sočno predjelo koje ćete praviti iznova
Ukusa bez mane, a krepi organizam u trenu.
MUSAKA OD PEČENIH PAPRIKA BOLJA OD KLASIČNE Svaki zalogaj je raj za nepca
Zasitna i sočna, pravićete stalno.
POSNA DOBOŠ TORTA UKUSOM NIMALO NE ZAOSTAJE ZA ORIGINALOM Svi će vam tražiti dodatno parče
Savršena za slavu i sve praznike.
POHOVANE KRMENADLE ZA SAVRŠENU NEDELJU Ručak koji vole svi od 7 do 107 godina
Meso se lepi za prste.
RECEPT LEPE BRENE ZA PILETINU SA PEČURKAMA RASPAMETIO DOMAĆICE Brzo, jednostavno i preukusno jelo
Legendarna pevačica Lepa Brena jednom prilikom podelila je recept za jednostavno, brzo i preukusno jelo. U pitanju je zapečena piletina sa šampinjonima koja je vrlo zasitna, a nema ko je ne voli. A ako gledamo Breninu super liniju, rekli bismo i da ne goji.
BRZI KOLAČ SA BUNDEVOM I ORASIMA Baš kao onaj iz bakine kuhinje, mami i mirisom i ukusom
Priprema je jednostavna, a ukus fantastičan.
Komentari (0)